mobilecast #104: co se děje s Applem?

Při pohledu na uplynulý týden by se možná mohlo zdát, že dnešní mobilecast bude pouze o číslech a finančních výsledcích, ale nenechte se zmást. Nokia si totiž koupila firmu Withings, Chrome OS dost možná čeká revoluce a ani tento týden o sobě nezapomněl dát vědět Elon Musk. V roce 2018 totiž vyráží na Mars a buduje si k tomu vlastní umělou inteligenci.

mobilecast #104 – co se děje s Applem?

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Pan G
Má nějaké využití pro normální lidi těch pár aplikací od Chromu nebo je to spíše pro vývoj?
Wik
Jen bych rad zareagoval na pasaz se smartwatch. Presne jak rikate po nejake dobe, slouzi smartwatch jen jako zobrazovac notifikaci. Proto podle me vecina lidi raci koupi fitness naramek, kde ma ty notifikace take a baterka vydrzi 5 dni. Sam pouzivam Garmin Vivosmart, vydrzi 4-5 dni na baterku mam tam vsechny notifikace z iPhone, vydrzi hrubsi zachazeni, je vodotesny a taky jsem nechtel nosit na ruce obrovskou placku.
john
čo sa tyka porfolia Applu tak o to by som nemal strach ked klesnu dlhodobo predaje iPhone a iPadu ano budu sa vyrabať aj predavať ale apple založi novy segment na čom by mohol svoje ovečky obrať o peniaze a povedať že to je najlepšie.. podla mna to bude virtualna realita a elektromobil to je jedno že už konkurencia ma davno 5 rokov apple sa nikdy nikam neponahla vždy pride až ako pridu ostatny nelo sa im neplati vyvijat a dat tolko penzi do vyvoja radšej okopiruju čo ma konkujencia a urobia z toho lepši niečo nove.
ICE
U hodinek bych řekl, že důležité je aby uměly málo funkcí spolehlivě než aby to byl smartphone na ruku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze