Mobil na cesty po celém světě od National Geographic

Novinka dostala název Talk Abroad Travel Phone (v překladu: telefon na volání ze zahraničí) a bude vyráběna známou společností National Geographic. Ta se ale spíše věnuje vydávání nových knih po celém světě.

Tak přesně tento krok mohl čekat jen málokdo. Světoznámé nakladatelství National Geographic se pustilo na trh s mobilními telefony a vypustí brzy svůj první telefon s názvem "Talk Abroad Travel Phone" (v překladu: telefon na volání ze zahraničí).

National Geographic Abroad Travel Phone
Talk Abroad Travel Phone

Relativně levný a s přehlednými službami roamingu v zahraničí:

Cenově dostupný telefon "Talk Abroad Travel Phone" bude k dispozici v přibližně 100 zemích světa. Nebude ani potřeba se za něj upisovat operátorovi přes nějaký dlouholetý kontrakt. Dále nebudete platit ani za příchozí hovory ve většině evropských zemí.

Služby od National Geographic ve zkratce:

  • za 4 000 Kč ($199) dostanete telefon a 30 volných minut na odchozí hovory, příchozí se neplatí v 65-ti z podporovaných zemí
  • v nepodporovaných zemích se platí 20 Kč /minutu ($0.90/min)
  • telefon je kompatibilní v sítích Quadband GSM

Otázkou však zůstává, zda-li se bude prodávat i u nás. Pokud ano, troufám si tvrdit, že mnoho lidí National Geographic nenaláká. Ale nechme se překvapit. "Talk Abroad Travel Phone" vypluje na povrch někdy v příštím měsíci. Sledujte mobilenet.cz a dozvíte se více.

zdroj: www.slashphone.com, www.engadgetmobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze