Microsoft Surface je teď s klávesnicí a myší zdarma, ušetříte až 9 tisíc

Microsoft Surface je teď s klávesnicí a myší zdarma, ušetříte až 9 tisíc
Fotografie: Mobil Pohotovost

Zařízení, která kombinují notebook s Windows 11 a tablet v jednom jsou v posledních letech čím dál oblíbenější a na tomto poli jednoznačně dominuje Microsoft se svými zařízeními Surface. Právě Surface Go 3 a Surface Pro 8 můžete teď pořídit obzvlášť výhodně. Získáte k nim totiž zdarma klávesnici, myš a ještě navíc bonus až 3 000 Kč.

Zařízení Microsoft Surface je hned několik, avšak nejdostupnější je  Surface Go 3 , který za cenu od 10 490 Kč nabízí řešení 2v1 a dokáže tak plnohodnotně nahradit tablet i notebook. Kromě nižší ceny navíc k Surface Go 3 teď dostanete klávesnici v hodnotě 3 490 Kč a ještě bonus 1 000 Kč k výkupu, který můžete uplatnit při prodeji jakéhokoli svého staršího zařízení (telefonu, tabletu, hodinek, notebooku nebo herní konzoli).

Microsoft Surface Go

Ještě o kus zajímavější je  Surface Pro 8 . Ten kromě výrazně vyššího výkonu nabízí i skvělý 120Hz displej a až 16hodinovou výdrž baterie. Už jen do 30. 6. k němu ještě navíc dostanete zdarma klávesnici a myš v hodnotě téměř 6 tisíc korun. A kromě toho na vás čeká také 3 000 Kč bonus k výkupu. Stejný bonus pak dostanete k ještě výkonnějšímu  Surface Laptop  studio a také k notebooku  Surface Laptop Go .

Ceny po odečtení bonusů: