Microsoft aktualizoval Store pro Windows 10 s drobnými vylepšeními

3

Microsoft vydal aktualizaci aplikace Store ve Windows 10. Verze 2015.8.3.2, která se objevila v obchodě, aktualizuje předchozí verzi 2015.7.22.2. Změn v nové verzi je minimálně a v podstatě přináší pouze jedinou drobnou opravu a jednu novou funkci.

V nové verzi se objevuje na kartě Hudba u jednotlivých položek výpisu (alba, hudební skladby) tlačítko Play. Pokud máte Groove Music Pass umožní vám tlačítko Play snadno přehrát skladbu z Windows Music Store on Groove Music. Pokud nicméně Groove Music Pass nemáte, tlačítko Play neuvidíte.

Microsoft Groove

Druhá novinka se týká opravy chyby ikony Store na hlavním panelu. U některých uživatelů se dříve ukazovalo staré logo s pevným barevným pozadím. Nejnovější aktualizace to zdá se vyřešila a všem se tak nyní ukazuje nová monochromatická ikona pro aplikaci.

TIP: Přivítejte Groove: nový hudební přehrávač, který bude ve Windows 10

Aktualizaci můžete získat pouze přes sekci Ke stažení v Obchodě. Pokud však máte povolené automatické aktualizace, nemusí se vám zobrazit a je možné, že se už nainstalovala.

Zdroje: windowscentral.com, microsoft-news.com

Diskuze ke článku
Jan Vidim
Jan Vidim
Nějaké informace o rozšiřování Groove Music?
Cosmogagy
Po aktualizaci NTB se mi od neděle nedaří do Store vůbec přihlásit (např OneDrive ale vpohodě)... vždy nahlásí doslova: "Narazili jsme na chybu. Zkuste se prosím přihlásit znova později." nevíte někdo co s tím? :-) Předem dík

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze