Meizu Band: chytrý fitness náramek s displejem

7

Chytré hodinky a náramky jsou stále populárnějším příslušenstvím a vypadá to, že si toho všimlo i Meizu. Společně se svým levným telefonem Meizu M5 Note tak dnes představilo také chytrý fitness náramek Meizu Band, kterému nechybí spousta funkcí a dokonce ani malý displej. Podívejte se na něj s námi.

Meizu Band

Nový fitness náramek Meizu Band má vše, co musí takové zařízení mít a ještě něco málo navíc. Tím máme na mysli především malý OLED displej, na kterém uvidíte nejdůležitější informace o cvičení a především čas. Náramek samozřejmě snímá veškerá data jako uběhnutou vzdálenost, počet kroků a počet spálených kalorií. Monitorovat může také váš spánek a má i senzor srdečního tepu, který sleduje váš tep 24 hodin denně.

Band bude kompatibilní jak s Android, tak s iOS zařízeními, s kterými se spojí pomocí Bluetooth a vlastní aplikace. Rozhodně potěší také zvýšená odolnost podle certifikace IP67, takže se jej nemusíte bát vzít ani do sprchy či rovnou na plavání. Baterie zvládne pohánět náramek 7 dnů se zapnutým senzorem srdečního tepu a celých 15 dní bez něj. Do prodeje půjde Meizu Band v Číně již 8. prosince přibližně za tisíc korun po přepočtu a připočítání daně. Pokud si k němu však zákazník objedná rovněž dnes představený Meizu M5 Note, sníží se cena náramku na necelých 900 korun.

Technické parametry Meizu Band

Kompletní specifikace
Konstrukce58 × 16,2 × 11,8 mm, 20 g, odolnost: IP67
Pásekumělý, vyměnitelný: ne (12 mm), zapínání: ?
DisplejPOLED, ?" (? × ? px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.1, Wi-Fi: ?, mobilní sítě: ?, NFC: ?
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?
Dostupnostprosinec 2016, 1 100 Kč

Zdroje: weibo.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
stanislav telec
stanislav telec
Chtěl bych se zeptat jestli bude náramek kompatibilní také s Sony Lifelog
zdenál
Takže je to v podstatě Xiaomi MiBand 2 od jiného výrobce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze