Meerkat přichází s aplikací Houseparty pro skupinový videochat

1

Popularita aplikací založených na živém streamování videí nestojí jen na Periscopu, možná si vzpomenete také na Meerkat. A právě jeho tvůrci vcelku potají připravili další zajímavou aplikaci nazvanou Houseparty.

Houseparty

Souboj mezi Persicopem a Meerkatem mohl být vyrovnaný, avšak misky vah se převážily poté, co byl Persicope koupen Twitterem. Vývojáři stojící za Meerkatem však vrhli své úsilí do nové aplikace s názvem Houseparty, kterou aktuálně používá, nebo alespoň vyzkoušel, milión uživatelů. O čem vlastně aplikace je? Nejlépe napoví oficiální video společnosti, na které se můžete níže podívat.

Základní myšlenka aplikace Houseparty tkví v hromadném videochatu, který uskutečníte snáze než jinde. Přímo skrze aplikaci můžete do probíhající chatu pozvat jakékoliv své přátelé, a to formou SMS zprávy. Dorazí jim od vás text s pozvánkou a potřebným odkazem. Je nasnadě, že i oni budou muset v telefonu mít aplikace Houseparty. Následně se už může současně bavit až 8 lidí současně a vy všechny vidíte na jednom displeji.

Popularita aplikace Houseparty byla údajně zejména v počátku velká, neboť při prvních náporech uživatelů se vyskytly problémy s připojením, které je samozřejmě u takto hromadného chatu náročnější. Pakliže si aplikaci chcete vyzkoušet, nic vám v tom nebrání. Je k dispozici pro iOS a Android ke stažení, a to zcela zdarma.

Stáhnout Houseparty

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: pocket-lint.com, joinhouse.party

Diskuze ke článku
ANO
To je uplna bomba ... takovy osekany skype limitovany jen na par lidi s touhle aplikaci a jeste limitovany pouze na nejnovejsi lagroid a iphone. To se jiste chytne:o)))) LOL

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze