Maximální drift a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Maximální drift a další skvělé hry zdarma
  • Doufám, že vám není vedro, protože tentokrát pořádně rozpálíme pneumatiky
  • Také se vydáme do válečné zóny plné zombíků a zahrajeme si kulečník do kapsy
  • FreeBox je pravidelný seriál, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma

Nevím, jak tato hrozná vedra snášíte vy, ale já moc ne. Nejraději bych se vůbec nehýbal a maximálně jen hrál na telefonu. Pravda, moc zdravé by to asi nebylo. A navíc mám smůlu, rozpouštím se vedrem a do toho musím pracovat. Snad na tom budete lépe než já. Doporučuji se složit někde na pláži. Abyste se nenudili, mám pro vás další várku zajímavých her zdarma. I dnes nás čeká ježdění, dále pokosíme armádu zombíků, spojíme pár bodů a zahrajeme si kulečník.

FreeBox #213 – skvělé hry zdarma

Drift Max Pro

V nedávné recenzi na Asphalt 9 jsem si stěžoval především na ovládání, které vám hra bere z ruky. Pokud vás zatáčení opravdu baví, určitě zkuste tento titul, který nezajímá téměř nic jiného. Vaše auto sice klouže možná až moc, ale i díky tomu se budete ladně smýkat mezi překážkami. Za jízdu blízko zdí vás navíc čekají bonusové body. Jen si dejte pozor, abyste o ni nezavadili. V tu chvíli se totiž počítadlo resetuje.

Drift Max Pro

Stáhnout Drift Max Pro

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Dead Ahead: Zombie Warfare

I když mám averzi na old-school pixelartové hry se zombíky, tato se nadmíru povedla. Projíždíte svým autobusem krajinou, hledáte zásoby a bojujete s hordami zombíků. Během toho samozřejmě vylepšujete autobus a nabíráte nové pasažéry, kteří vám pomohou v přežití. Hlavní mechanikou je posílání lidí do boje, ale budete je i podporovat z dálky, třeba házením sudů.

Dead Ahead

Stáhnout Dead Ahead: Zombie Warfare

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

◉ CONNECTION

Pro bojování se zombíky a driftování potřebujete rychlé reakce. A v tomhle vedru na ně můžete zapomenout. Možná byste si tak raději zahráli něco opravdu relaxačního. V Connection jednoduše spojujete body tak, abyste nevynechali ani jeden. To je vcelku snadné, i když občas vás dovede hádanka zaskočit.

Connection

Stáhnout ◉ CONNECTION

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Pocket Pool

Pool? Řekl někdo Pocket Pool? Já bych rád svůj kapesní bazén, ať už je to cokoliv. Jak se však ukázalo, tato hra myslí ten druhý pool, tedy kulečník. A víte co? Nebudu naříkat, je to také zajímavá nabídka. Prostým tažením prstu po displeji odpalujete a snažíte se trefovat kouli do kapsy. Když u toho seberete nějaké drahokamy, jedině dobře.

Pocket Poll

Stáhnout Pocket Pool

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze