Update pro Maxe Payna přidává cloudové ukládání (aktualizováno)

3

Na začátku dubna jsme vás informovali o tom, že na mobilní operační systémy Android a iOS míří legendární akce Max Payne. Zatímco majitelé iPhonů, iPadů a iPadů si jeho noirový příběh již mohou nějaký ten den vychutnávat, na Androidu se hra objeví o něco později, než se původně očekávalo.

Nový update přidává cloudové uložené pozice - Aktualizováno 10.7. - 10:52

Před pár dny se v éteru objevil nový update pro iOS verzi akční střílečky Max Payne, která se na přístroje od Applu dostala v dubnu. Ten přidává především možnost cloudového uložení pozic, což vám dovolí načítat uložené hry napříč všemi přístroji se systémem iOS pro ještě pohodlnější hraní.

Update obsahuje také novou schopnost pohybu a střílení pravou virtuální analogovou páčkou, nové záplaty a opravy bugů. Kdy se update dostane ke hře na Androidu bohužel zatím známé není.

Dostupnost pro Android - Aktualizováno 12.6. - 11:18

Po dlouhých dvou měsících se Rockstar konečně udobřil a odhalil oficiální datum vydání mobilního portu akce Max Payne pro operační systém Android. Hra bude ke stažení už pozítří, 14. června, za cca 57 korun a přinese HD textury, propojení Social Clubu, specifické ovládání a podporu USB ovladačů.

Podporované smartphony: Motorola Razr, Razr Maxx, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S a Sony Walkman Z Series Media Player.

Podporované tablety: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer a HTC Jetstream.

Původní informace z 27.4.

Hra měla pro Android vyjít včera, 26. dubna, oficiální Twitter vývojářského studia Rockstar, které je za port zodpovědné, však fanoušky lehce rozesmutnil. Hra se totiž podle něj zdrží o další týden, a to v lepším případě.

Důvodem je dodatečný čas, který studio potřebuje pro testování a vychytání zbývajících chybek a bugů, aby hra běžela na přístrojích co nejlépe a nejplynuleji. Problémem Androidu je totiž velké množství hardwarových konfigurací, rozlišení displejů a dalších rozdílů a je velmi těžké aplikace a hlavně hry optimalizovat tak, aby běžely na velkém množství variant hardwaru. Ať už jsou problémy jakékoliv, Max Payne by se měl na naše přístroje dostat co nevidět a my jej rozhodně chceme vyzkoušet v té nejlepší možné formě.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Enslaver
nech si s ním dajú načas. ale nech funguje :-)
Samuel
A tady presne, androidisti, vidite nevyhody toho vaseho "operacniho systemu". S.Jobs mel opet pravdu, kdyz prosazoval uzavreny, odladeny system.....
starmen
Ale to se pleteš. Chyba není se systémem, ale ohledně hw. Si to přečti znovu. A tak jasný, že je to na iOS dříve, má ho jen pár modelů zařízení. Android je na mnohem více po hw stránce odlišných zařízeních. Systém s tím nemá nic společného.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze