Malé a všestranné chytré hodinky. Přivítejte Amazfit GTR Mini

Malé a všestranné chytré hodinky. Přivítejte Amazfit GTR Mini
Fotografie: Amazfit
  • Počítat můžete se 7denní výdrží při intenzivním používání
  • Hodinky jsou velmi lehké a mají AMOLED displej
  • Měřit mohou až 126 různých sportovních aktivit

Značka Amazfit je známá především povedenými chytrými hodinkami, jejichž zástup se dnes ještě rozšířil. Oficiálně byl představen model Amazfit GTR Mini, který ačkoliv nemá v názvu číslo, patří do aktuální rodinky GTR 4, avšak vsadil na kruhový design, malé rozměry a nízkou hmotnost. Považte sami, hodinky i s řemínkem váží jen 24,6 gramů. Tloušťka se pak dostala pod hranici 10 milimetrů, což je skvělé. Nový model se bude dobře vyjímat i na menším zápěstí.

Amazfit GTR Mini

I tak můžete počítat s dostatečně velkým displejem typu AMOLED. Na úhlopříčce 1,28" operuje jemné rozlišení a vše je chráněno tvrzeným sklem. Mimochodem tělo hodinek kombinuje nerezové a plastové materiály. V útrobách hodinek je baterie s kapacitou 280 mAh, která bude energii při běžném používání dodávat až 14 dní. Pokud budete náročnější, slibuje výrobce 7denní výdrž. Rovnou zmiňme i modul GPS, kterým se hodinky chlubí. Nepřetržitě jej můžete využívat 25 hodin.

Amazfit GTR Mini

GTR Mini jsou schopny měřit 126 různých sportovních režimů a nechybí jim ani odolnost proti vodě až do 5 ATM. Zaznamenané výkony ze sdílet s Google Fit a Apple Health a také s aplikacemi Strava, Relive a Adidas Running. Nechybí rovněž senzory srdeční frekvence a okysličení krve. Samozřejmostí je i monitoring spánku. Získáte informace o fázích spánku i kvalitě dýchání. Každé ráno vás pak hodinky přivítají ranním souhrnem informací, kde se dozvíte nejen informace o spánku, ale například i údaji o počasí či událostmi z kalendáře.

Využívají ZeppOS 2.0, který podporuje aplikace třetích stran. Spárovat je můžete s telefony majícímu alespoň Android 7.0 či iOS 12.0.

Amazfit GTR Mini

Amazfit GTR Mini se nabízí ve třech barevných variantách, a to modré, černé a růžové. Cena se pohybuje v přepočtu kolem 3,5 tisíc korun i s daní, nicméně dostupnost na českém trhu není známa.

Technické parametry Amazfit GTR Mini

Kompletní specifikace
Konstrukce42,8 × 42,8 × 9,3 mm, 24,6 g, odolnost: ano
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,28" (416 × 416 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor280 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost, ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze