Skládací Honor Magic V se ukázal s koženými zády

4× aktualizováno
Skládací Honor Magic V se ukázal s koženými zády
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Představení proběhne zřejmě na přelomu roku
  • Nasazen by měl být procesor Snapdragon 8 Gen1
  • Vzhled by mohl připomínat Huawei Mate X2

Aktualizováno 6. 1. 2021

Chystaný ohebný Honor Magic V se nyní v celé parádě ukázal skrze čínský magazín Esquire, který sdílel fotku na weibo.cn. Spatřit můžeme rozevřený telefon, který zaujme křiklavě oranžovou umělou kůží na zadní straně.

Honor Magic V

Aktualizováno 4. 1. 2022

Honor v novém roce na nic nečeká a oficiálně potvrzuje příchod skládacího modelu Magic V, a to skrze svůj profil na weibo.com. Novinka se skládací konstrukcí a dvěma displeji se odhalí již v pondělí 10. ledna.

Aktualizováno 22. 12. 2021

Název prvního skládacího Honoru je, zdá se, finální. Samotný výrobce na weibo.cn oznámil, že zařízení s názvem Magic V bude vydáno již velice brzy. Ve hře je tak nadále představení ještě v letošním roce.

Aktualizováno 17. 12. 2021

Příchod prvního skládacího modelu Honor se přiblížil. Objevují se nové informace skrze weibo.cn, které odhadují, že v telefonu s ohebným displejem Honor nasadí prémiový procesor Snapdragon 8 Gen1 od Qualcommu. Představení Honoru Magic Fold, název je prozatím nepotvrzený, by dle současných informací mělo proběhnout během ledna 2022.

Původní informace ze 4. 10. 2021

V segmentu telefonů s ohebným displejem jednoznačně kraluje Samsung, který úspěšně rozvíjí rovnou dvě své řady. Konkurenci jihokorejský výrobce téměř nemá. Apple na telefony s ohebným displejem prozatím rezignoval, Motorola má spíše specialitu v podobě Rarzu 5G, Huawei je sužován sankcemi, které mu znemožňují do novinek nasazovat například 5G, a Xiaomi svou letošní skládací novinku prodává jen na domácím trhu.

Do hry by se však ještě v letošním roce mohl zapojit Honor, který již nespadá pod Huawei a může opět volně dýchat a rozvíjet se. Dle informací z weibo.cn bychom se mohli dočkat modelu Magic X, nicméně název není potvrzený. Šlo by však o logické označení, neboť řada Magic má u Honoru reprezentovat to nejlepší. O případně chystané novince se toho prozatím příliš neví. Vzhled by se měl inspirovat u Matu X2, ale rozhodně nemá jít o vzhledově zaměnitelné telefony. Aktuálně ale můžeme vycházet z toho, že by zařízení mělo menší venkovní displej a velký displej uvnitř, který by byl ohebný.

Navzdory nedostatku informací je nasnadě, že bychom se velmi brzy měli dozvědět více. Zatímco o výbavě nevíme vlastně nic, premiéra telefonu má dle současných informací proběhnout ještě do konce roku 2021.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze