LG zvýšilo provozní zisk a potvrdilo nový model řady V

12

Finančními výsledky se to v těchto dnech jen hemží, další značkou, která se s nimi pochlubila, je LG. To zvýšilo provozní zisk na půl miliardy dolarů, mobilní divize je však stále ztrátová. LG se však nebojí, hodlá zlepšit marketingovou strategii a ve třetím čtvrtletí hodlá představit nástupce modelu V10 s dvěma displeji.

Také LG přispěchalo s finančními výsledky za druhé čtvrtletí tohoto roku a ani zde není důvod ke smutku. Společnost ukončila druhé čtvrtletí s provozním ziskem 503,1 milionů dolarů, což značí téměř 140% nárůst oproti stejnému období v předcházejícím roce. Za takový výsledek může děkovat svým domácím spotřebičům, mobilní divize je totiž stále ve ztrátě.

LG Logo

I když LG prodalo 13,9 milionů smartphonů, což je o více než 3 % více než v předcházejícím čtvrtletí, mobilní divize je ve ztrátě 132,1 milionů dolarů. Za ztrátu může dle slov zástupců společnosti zvýšení nákladů na marketing a také nevalné prodeje vlajkové lodi, modelu G5. LG však věří, že se i tento ukazatel zlepší, novinka z modelové řady V se totiž ukáže v aktuálním třetím čtvrtletí.

Nepřehlédněte:

LG V10 je krásný smartphone

Dle různých spekulací se opravdu můžeme těšit na zářijové představení modelu V20 nebo V11, který se stane přímým nástupcem modelu V10 se dvěma displeji. Funkční výbavou by měl být model podobný (QHD displej, kovový rám), je však možné, že LG pozmění design nebo zpracování zadního krytu, který je aktuálně pogumovaný.

Zdroje: lgnewsroom.com

Diskuze ke článku
Adam Firda
Adam Firda
V10 je najpopularnejsi model od LG, vratane G2.
Martin
https://pbs.twimg.com/media/Cn0_HYUWEAAzlIh.jpg

V20 by měl nabídnout IP68, 4000mAh, podobný design a P-Oled. A Hlavně normální cenu co měla vždy LG.
Roman Matúš Labuš
Roman Matúš Labuš
Dúfam, že G6 nedokašlú...
pan Z
Zdravím, je tu niekto kto vlastní LG V10? aké máte dlhodobé skúsenosti s týmto strojom? Ako sa chová systém po dlhšej dobe? Aká je výdrž baterky po pár mesiacoch? Vopred ďakujem za info

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze