LG změnilo názor, modely G4 a V10 se nového Androidu dočkají

12

Jihokorejské LG zřejmě pečlivě sleduje názory uživatelů a nyní se rozhodlo, že změní názor. Špičkové modely LG G4 a V10 z roku 2015 se Androidu Nougat dočkají. Brzy to však nebude.

LG V10

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že LG odpískalo další podporu pro své modely G4 a V10. Vše se opíralo o mnohá tvrzení pocházející z oficiální uživatelské podpory výrobce. Samotný výrobce také uváděl, že tyto modely nemohou být dostatečně optimalizovány pro chod s Androidem 7.0. Situace se však během několika dní zcela změnila. Jihokorejský výrobce vyslyšel poměrně značné protesty ze strany uživatelů, které se rozbouřili i v diskuzi u staršího článku.

Přečtěte si

LG G4 a V10

Tisková agentura Yonhap však informovala, že rozhodnutí LG bylo zváženo a nakonec bylo rozhodnuto, že se uživatelé modelů G4 a V10 aktualizace dočkají. Android 7.0 Nougat (případně verze 7.1) však na tyto modely nedorazí nijak brzy. LG V10 by se mělo dočkat ve 2. polovině letošního roku, zatímco LG G4 až během 3. čtvrtletí. V krajních případech mohou uživatelé na aktualizaci čekat i půl roku. Zmíněné termíny navíc platí pro jihokorejský trh a pro další regiony se mohou lišit.

Zdroje: english.yonhapnews.co, phonearena.com

Diskuze ke článku
Pesedm
I tak to je podpora k smíchu. Celkově to má Android nedořešené a jak je vidět na výrobce nelze spoléhat.
Fandím Nokii a dobrý krok s čistým Android.
ChytrakNejvetsi
Mozna nechteji odradit lidi od kupovani G6. Neco napul vyhlasi a za pul roku, az bude G6 trhat prodejni rekordy, se dozvime, ze si to rozmysleli.
developer
Je dobře že ty dva telefony dostanou Nougat, ale docela pozdě za půl roku tady už možná bude nový Android.
Marcel
A čo Flex 2? Je to rovnako starý telefón ako G4 alebo V10... LG mám rád ale tými aktualizáciami to úplne posrali.. viac sa na zákazníkov ani vysrať nemohli...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze