LG ukazuje, jaké displejové inovace chystá pro mobilní zařízení

LG ukazuje, jaké displejové inovace chystá pro mobilní zařízení
Fotografie: LG Display
  • Jihokorejský LG už mobilní telefony nevyrábí
  • Jeho stánek však na CESu nemohl chybět
  • Firma zde předvedla zajímavé koncepty displejů pro přenosnou elektroniku

Hlavními hesly LG Display byly „Always On“ a pak také „Pokročilý životní styl mobility“. Druhou skupina zahrnuje pokročilé zobrazovací jednotky hlavně pro automobily. Firma se nezaměřuje jen na panely palubních počítačů, ale také na HUD displeje a dokonce i reproduktory.

Always On pak znamená, že LG plně sází na displeje typu OLED. 17palcový skládací displej OLED optimalizuje využití notebooku v různých prostředích, protože jej lze složit a rozložit na polovinu, a přeměnit tak na tablet nebo přenosný monitor. Tento inovativní 17palcový skládací OLED je v místě složení téměř zcela bez záhybů, což uživatelům umožňuje využívat jedno zařízení různými způsoby a v různých podobách. Obrazovka je také vybavena dotykovým rozhraním, které umožňuje používat obrazovku buď perem, nebo prsty.

LD Display

8palcová 360stupňová skládací obrazovka OLED společnosti LG Display je revoluční technologie, která úspěšně umožňuje složit zařízení oběma způsoby, což přináší větší využití, protože uživatelé si nyní mohou vybrat různé formy podle svého úkolu. Struktura modulu zaručuje odolnost i při více než 200 000 složeních, zatímco speciální skládací mechanismus minimalizuje vrásky podél skládacích ploch.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze