LG ukázalo design modelu Velvet. Známe také použitý procesor

LG ukázalo design modelu Velvet. Známe také použitý procesor
Fotografie: LG
  • Novinka bude nabízena ve čtyřech barevných kombinacích
  • O výkon se postará Snapdragon 765G

Přesně před týdnem LG prvně oficiálně informovalo o telefonu Velvet. Dle slov výrobce má jít o první smartphone, který bude zaměřený na design. Dnes se LG rozhodlo, že nám prostřednictvím videa ukáže, jak bude telefon skutečně vypadat.

Na videu můžeme vidět vzhledově propracovaný smartphone se zaoblenou zadní i čelní stranou. Spatřit lze i tři zadní fotoaparáty. Dle velikostí můžeme odhadovat, že kromě hlavního fotoaparátu budou přítomny snímače doplňkové. Spekuluje se o portrétním a černobílém. Na závěr videa LG ukáže barevné varianty, Velvet bude nabízen v zelené, červené, bílé a černé. O výbavě toho nadále mnoho nevíme, oficiálně potvrzen byl nově pouze Snapdragon 765G.

LG Velvet
LG Velvet
Diskuze ke článku
End
Nádherný a těším se.
Slovák
LG som nikdy veľmi nemusel ale... tento telefón je krásny! Ak bude mať cenovku 300, max 350€ tak by stál za úvahu 🤔
G
Je to LG takže budem hádať. Na renderi bez rámikov, v skutočnosti centimetrový rám hore a dole. Cena po uvedení na trh 800 a po troch mesiacoch predaja, keď sa o ňom prestane rozprávať, tak 350. Samozrejme som to trochu nadniesol, ale spomeňte si na moje slová, že to nakoniec bude podobne.
XYZ
Vidím to podobně. Už jenom ta blbost, že každý model bude mít svoje unikátní jméno. Moc krásný marketingový výmysl, který vydrží prvních 5 modelů a pak se zase zruší, protože se v tom bordelu nevyzná ani výrobce. A LG si to těma slevama samo pohnojilo. Když si člověk kupuje hiend, tak i kvůli určitému pocitu prémiovosti. Ne že za půl roku to spadne o 50 % a první zákazníci si připadají jako oškubané kavky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze