LG Neon Plus je nižší třída se zastaralým designem. Spatříme tento model na CESu?

4
LG Neon Plus je nižší třída se zastaralým designem. Spatříme tento model na CESu?
  • Telefon se chlubí podporou paměťových karet i 3,5mm jackem
  • Ve výbavě dále nechybí hlavní 8Mpx snímač doprovázený čelní 5Mpx kamerkou

Podle informací androidheadlines.com představí LG na veletrhu CES 2020 novinku s označením „Neon Plus“, která se s největší pravděpodobností zařadí do nižší třídy.

V současnosti můžeme vycházet pouze z uniklého renderu, na němž lze zahlédnout širší rámečky (které však nejsou u telefonů nižší třídy ničím neobvyklým), dedikované tlačítko pro Google Asistenta či slot pro paměťové karty typu microSD. Ve výbavě dále najdeme 8Mpx zadní fotoaparát (s LED přisvícením) doplněný o čelní 5Mpx snímač, 3,5mm jack nebo zastaralý microUSB port.

Informace o dalších specifikacích, jako je například RAM, displej, baterie nebo čipset, zůstávají prozatím s otazníkem. Popularita tohoto modelu se bude velmi pravděpodobně také úzce odvíjet od toho, jak nízkou cenu se rozhodne výrobce nasadit. Více se dozvíme pravděpodobně přímo na veletrhu CES 2020, kde nebude redakce mobilenet.cz chybět.

Diskuze ke článku
G
Ak to budú dávať k desiatim rožkom zadarmo, tak prečo nie.
End
Doufám ze to bude fake nebo za cenu 1500kc nebo za 1kc k tarifu.
End
Ten render je z K30 2019
Kapra'L
Dyť je to operátorská verze LG K30, který se prodává asi za 2500 i u nás. Pod ním je už jen model K20 s Androidem 9 Go, který třeba alza teď má za 1999 korun. ¨ Telefony pro nenáročné, vhodné tak maximálně pro děti nebo tchýně. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze