LG má vlastní hlasový asistent. Bude konkurovat Siri a S Voice

1

Hlasoví asistenti jsou tu s námi již nějakou dobu a do příchodu Siri se nikdy nejednalo o příliš horké a konkurenční téma. Jak se ale technologie zdokonalují, každý výrobce chce přijít se svým, zaručeně nejlepším řešením. Opomeneme-li spoustu alternativ, zatím se Siri postavil jen S Voice od Samsungu.

Do tohoto duelu se ale rozhodlo přidat i LG se svým vlastním hlasovým asistentem jménem Quick Voice. Fungovat by měl na stejném principu jako dva jmenovaní konkurenti. Místo předem připravených pokynů by se s ním mělo dát normálně mluvit.

TIP: Podívejte se na naše porovnání Siri a S Voice.

Právě to je totiž ta největší výhoda Siri a S Voice. Můžete vést normální konverzaci, do které začleníte žádost o zaslání zprávy, přidání upomínky, vyhledání výrazu na internetu či informací o počasí. To vše by měl umět také Quick Voice.

Největší výhodou novinky bude jeho přístupnost, jelikož se LG nehodlá omezovat pouze jedním smartphonem, jak je tomu zatím u Siri a S Voice. Quick Voice by se měl začít objevovat od konce června a zcela jistě dorazí na přístroje řady Optimus. Bližší informace by se měly objevit už brzy.

Zdroje: pocketnow.com, translate.google.com