Levná Motorola Moto G6 Play zachycena na videu

aktualizováno
Levná Motorola Moto G6 Play zachycena na videu
  • Očekávat můžeme telefon s designem Moto X4, procesorem Snapdragon 430 či velkou 4 000mAh baterií
  • 5,7palcový HD displej zůstane u tradičního poměru stran 16:9 a čtečka se přestěhuje na záda
  • Moto G6 Play nabídne také na rozdíl od svých chystaných sourozenců pouze jeden hlavní fotoaparát

Aktualizace 10. 4. 2018

Chystaná Motorola Moto G6 se nám ukazuje, a to tentokrát prostřednictvím krátkého videa. To vesměs pouze potvrzuje design zařízení, kdy půjde očividně o styl Moto X4 s tenčími rámečky. Konkrétně se přitom díváme na Moto G6 Play, což poznáme podle jediného hlavního fotoaparátu. Video sice telefon uvádí jako Moto G6 Plus, ale to bude mít podle všeho duální fotoaparát.

Původní informace z 30. 1. 2018

Nedávno jsme se mohli podívat na plejádu nových telefonů od Motoroly pro rok 2018 a dnes se nám dostalo trochu detailnějšího pohledu na jeden z nich. Konkrétně jde o vůbec ten nejlevnější kousek názvem Moto G6 Play. Největším rozdílem oproti dražším sourozencům bude nasazení 5,7palcového HD displeje, který bude mít tradiční poměr stran 16:9, zatímco ostatní Motoroly budou sázet na tenké rámečky a poměr 18:9.

Dalším velkým rozdílem má být jediný hlavní 12Mpx fotoaparát na zádech, jelikož zbytek rodiny telefonů Moto G6 má dostat letos už duální. I zde se máme ovšem dočkat přední kamerky s vlastním LED bleskem. Na rozdíl od zbytku sourozenců bude mít také nejlevnější Moto G6 Play čtečku otisků prstů integrovanou v logu Motoroly na zádech. Zbytek vepředu pod displejem v tenké bradě.

I přes nejnižší cenu potěší velká baterie s kapacitou 4 000 mAh, ale bohužel se bude dobíjet stále přes microUSB. Za připomenutí stojí také fakt, že má telefon poskytnout procesor Snapdragon 430 a 2/3 GB RAM či 16/32 GB úložiště. Design je jasně převzatý z loňského Moto X4, takže můžeme očekávat kovový rám a spoustu skla. K dostání bude černá, zlatá a modrá varianta, přičemž telefony mají být představeny na letošním veletrhu MWC v Barceloně.

Zdroj: compareraja.in, phonearena.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze