Levná Nokia 3 odkrývá své specifikace

11

Jednou z novinek, které se mají představit na veletrhu MWC 2017, má být Nokia 3. Základní smartphone z portfólia výrobce byl doposud obestřen tajemstvím. Nyní získáváme alespoň základní představu o jeho výbavě.

Základem má být 5,2palcový či 5,3palcový displej s HD rozlišením. Pod kapotou se má nacházet čtyřjádrový procesor Snapdragon 425 a 2GB operační paměť. Pro vaše data bude přichystaná 16GB úložiště, které navíc snadno rozšíříte pomocí paměťových karet. V případě operačního systému se bude novinka spoléhat na Android 7.0 Nougat. Řeč je také o hlavním 13megapixelovém fotoaparátu či čelní 5megapixelové kamerce.

TIP! Nokia na MWC představí modely 3, 5 a legendární 3310 v novém

Nokia 3
Možná podoba Nokie 3

Samozřejmostí bude podpora sítí LTE, Bluetooth či Wi-Fi. Lákadlem má být též nízká cena startující kolem hranice 149 euro, což jsou v přepočtu přibližně 4 tisíce korun. Kromě Nokie 3 se má představit ještě o něco lepší model Nokia 5 a dokonce i telefon bez operačního systému, který má být nástupcem legendární 3310.

Zdroje: nokiapoweruser.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
PavelD
Pri cteni 2GB operacni pameti jsem uz chtel prestat cist, ale 16GB interni pameti me uz dorazila. Myslim, ze s timto Nokia diru do sveta uz neudela. Uvidime, co bude ta 5.
Rob
A co by jsi chtěl za 4 litry?
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Když to bude dobře zpracované, něco trošičku navíc... tak co by ne:)
Rurka
Ked to bude funkcne tak preco nie ...ako nahradny mobil alebo sekundarny by som ho aj bral ...hlavne nech sa da na tom pisat rychlo a bez chyb ..na mojej drahej S 7 dmicke to nedokazem...a je mi potom na prd taky telefon

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze