Lenovo Halo vás ohromí výkonem. Má mít Snapdragon 8 Gen1+

4
Lenovo Halo vás ohromí výkonem. Má mít Snapdragon 8 Gen1+
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Téměř 6,7" displej bude lákat na 144Hz obnovovací frekvenci
  • Baterie s kapacitou 5 000 mAh má podporovat 68W drátové nabíjení
  • Hlavní fotoaparát by měl disponovat 50 megapixely

Lenovo nechystá zřejmě pouze jeden herní model, o kterém se již spekuluje. Evan Blass zveřejnil informace k doposud neznámému model Halo. Ten v prvé řadě zaujme všechny hráče a současně i uživatele hledající maximálně výkonné zařízení. Osazen by totiž měl být nepředstaveným procesorem Snapdragon 8 Gen1+, tedy vylepšenou aktuální vlajkovou lodí od Qualcommu. Nabízen dále bude s až 16GB RAM LPDDR5, avšak k dispozici budou i verze s 12GB a 8GB RAM. Interní úložiště typu UFS 3.1 pojme 128/256 GB.

Lenovo Halo

Na zadní straně bude sestava tří fotoaparátů, přičemž ten hlavní nabídne 50 megapixelů. Dojde na 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a prozatím nespecifikovaný 2megapixelový snímač. Na čelní straně bude 16megapixelová čelní kamerka ve formě drobného průstřelu v displeji. Ten má mít mimochodem úhlopříčku 6,67" a 144Hz obnovovací frekvenci.

V 8 mm tenkém těle mobilu se má nacházet baterie o kapacitě 5 000 mAh. Nabíjení bude otázka chvilky, neboť bude podporováno 68W nabíjení pomocí kabelové nabíječky. Na další informace, stejně tak na termín premiéry, si musíme ještě počkat.

Diskuze ke článku
Marhule Humule
Marhule Humule
Já myslim že výkon dneska už nikoho fakt neohromí...
Ondřej Hajda
Ondřej Hajda
Jakmile to doctu k velikosti displeje, nemusim uz dal. Dalsi mega padlo.
David Baláž
David Baláž
neviem ako je na tom lenovo teraz, no v dobe vibe z2 pro to bol sice hw super telefon, no tak otrasny software ako obsahovali tie telefony v tej dobe nemala asi ziadna ina znacka
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Do Lenova bych neinvestoval. A"výkon" už fakt není to lákadlo, jako před pěti lety.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze