Krásná hra Prune vyjde pro Android již v říjnu

2

S mírným zpožděním se výjimečná a lehce experimentální hra Prune dostane také ke hráčům s platformou Android. Pro iOS vyšla již během července a stihla získat řadu ocenění. Pro Android se jí dočkáme již 22. října.

Prune – videorecenze

Kritikou i hráči oceňovaná hra Prune se po vydání pro iOS podívá také na platformu Android. Hru si budete moci stáhnout již 22. října. Že by vás to mělo zajímat ukazuje i naše hodnocení 90 %. Starali jste se v ní o strom, který k životu potřeboval světlo. Aby rostl správným směrem, tak jste museli odsekávat nepotřebné větve a tím mu vdechnout nový život.

Připomenout si můžete i naši recenzi: Prune je hra, kterou jste ještě nikdy nehráli. A to dnes můžeme říci o málokterém titulu. Je to úplně něco jiného, než na co jste zvyklí. Nebudete tu honit hvězdy ani zabíjet miliony nepřátel. Budete se starat o strom, který poroste za světlem. Díky hře si uvědomíte, že občas nemá smysl soupeřit, ale vydechnout a uklidnit se. To vše v atmosférickém a velmi příjemném grafickém zpracování. Pokazí se to akorát ve chvíli, kdy vám hra spadne, což se čas od času stává.

Zdroje: Tisková zpráva