Korejská média tvrdí, že Samsung chystá novou Galaxy F sérii

10

Samsungu vždycky něco málo chybělo. Jeho telefony sice ročně kupují desítky milionů lidí, všechny prodané modely však spojuje jedna vlastnost. Tou je plastová konstrukce. Určitě i vás jednou napadlo, jaké by měl asi Samsung úspěchy, kdyby některé jeho telefony působily prémiově, kdyby měly například kovovou konstrukci. Možná to už nebude jen sen a kovových telefonů řady Galaxy se dočkáme již brzy.

Nové zprávy o kovových telefonech značky Samsung má na svědomí korejská média, jmenovitě server ETNews. Podle jejich informací se ale nebude jednat jen o jeden či dva modely, nová by měla být celá řada Galaxy. Ta by se měla nazývat Galaxy F a na klasickém způsobu pojmenovávání jiných řad Galaxy by se nemělo nic měnit. Prvních modelů bychom se měli dočkat na začátku příštího roku, což je určitě potěšující zpráva.

Kovové tělo by určitě bylo velkým tahákem.

Také předpokládané specifikace vypadají dobře. Galaxy F by totiž měla být kompletně prémiová série. Mluví se o 16 megapixelovém fotoaparátu s OIS (optickou stabilizací obrazu) či osmi-jádrovém procesoru Exynos. Zbylá výbava by měla odpovídat této úrovni a celé tělo by mělo být vyrobeno z kovu. Je nesporným faktem, že něco podobného Samsungu chybí. Ani jeho vlajkové lodě nepůsobí tak prémiovým dojmem a například oproti iPhonu, své největší konkurenci, má co do pocitu exkluzivity co dohánět.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
rio
super.super treba dalsie a dalsie mobily od samsungu lebo ich je strasne malo..
Nevesta.na.Hrasku
Nespletla si to korejská média s "F" sérií chytrých televizorů? :)
LaBrie
Zeby rovnaky dizajn len kovovy ?
Petr Zubik
Petr Zubik
U Samsungu zustanu urcite,cena pro me neni az tak moc rozhodujici,verim tomu ze spousta lidi ma rada kov,ja treba ne takze pokud se bude delat rada F v kovovem provedeni a rada S v plastu rozhodne zustavam u Ska. A pokud opravdu Samsung zacne prodavat telefony v kovovem provedeni tak v Apllu jim spadne sanice nad tema prodejnima cislama. :))) Muj osobni odhad je ze prijdou o dalsich 5-10% zakazniku a to uz je sakra hodne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze