Kontroverzní Musk víří vody: „Když budu muset, vyrobím si vlastní smartphone“

2
Kontroverzní Musk víří vody: „Když budu muset, vyrobím si vlastní smartphone“
Fotografie: Elon Musk (Twitter)
  • Výrok pronesl na Twitteru
  • Šlo o souvislost s dostupností aplikace Twitter v Obchodu Play a AppStore

Excentrický Elon Musk, který po dlouhých peripetiích nakonec skutečně převzal sociální síť Twitter, přišel s dalším zajímavým výrokem, a to samozřejmě nikde jinde než na Twitteru.

V odpovědi na jiný příspěvek totiž fakticky potvrdil, že si vyrobí svůj vlastní smartphone, pokud by se rozhodl Apple a Google zakázat Twitter v příslušných virtuálních obchodech, tedy AppStore a Obchodě Play. Ačkoliv by se k tomuto kroku Elon Musk musel jen nerad uchýlit, byl by připraven k vytvoření vlastního (alternativního) smartphonu (nebude-li mít jinou možnost).


I v případě, že by již nebylo v Obchodě Play a AppStore oficiálně možné Twitter stáhnout, stále by na internetu zůstalo k dispozici APK (instalační soubor) a v neposlední řadě by rovněž nebylo možné zakázat možnost používat sítě Twitter skrze webový prohlížeč. Vytvoření vlastního smartphonu se tedy zdá trochu zbytečné, na druhou stranu by bylo zajímavé vidět, jak by telefon od Elona Muska, který se proslavil elektromobily Tesla, společností Starlink a dalšími projekty, vypadal.

Diskuze ke článku
Mirec5050
Mirec5050
Naposledy upraveno: 29. 11. 2022 11:32
v jeho prípade je výraz"kontroverzný"na správnom mieste....sú veci,za ktoré ho treba pochváliť(lietanie do vesmíru,čiastočne aj tesla),ale niekedy by som ho vedel nakopať do riti☹️🙏🏻
Lukas Klima
Lukas Klima
Srandista. A jediná aplikace na jeho telefonu bude twiter. Je to velká huba.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze