Konečně: bílý Apple iPhone 4 za dveřmi

Nový iPhone 4 se prodává více jak půl roku a přesto se stále musíme smířit zatím pouze s černou variantou. Do prodeje měla původně ale vstoupit i elegantní bílá varianta, jak jsme zvyklí u produktů výrobce Apple. Situace se začíná měnit a přeci jenom to vypadá, že se nakonec dočkáme i této varianty.

Čtěte: Recenze Apple iPhone 4 – Napočtvrté a úspěšně?

Nový iPhone v bílé variantě se měl začít prodávat krátce poté, co do prodeje vstoupila černá varianta. Jenže poté výrobce oznámil, že výroba bílé varianty je doprovázena řadou problémů. Apple měl údajně problém s kvalitou bílých dílů a jejich barevností, případně prosvítáním konstrukce skrze bílé části. Nikdo mimo Apple však konkrétně neví, kde přesně byl problém. Po více jak půl roce vydal marketingový ředitel Applu Philip Schiller zprávu o dostupnosti bílé varianty. V návaznosti na položenou otázku jedním z uživatelů na komunitním serveru Twitter, mu bylo přímo marketingovým ředitelem řečeno, že bílou variantu můžeme očekávat na jaře s dodatkem, že bude krásná.

Apple iPhone 4

Přednosti i nedostatky Apple iPhonu 4 si můžete přečíst v naší recenzi. Koupíte si bílou variantu nebo už raději počkáte na Apple iPhone 5?

Čtěte: Recenze Apple iPhone 4 - test fotoaparátu a videa

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
tukan013
Mám iPhone 4 a bílou variantu si rozhodně kupovat nebudu počkám si až na bílou 5-tku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze