Kauza Westworld a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Kauza Westworld a další skvělé hry zdarma
  • Světem mobilních her právě cloumá soudní spor Bethesdy a Warner Bros. o Westworld, který se podobá Fallout Shelter
  • My navíc ukradneme srdce princezny a vyrazíme do vesmíru
  • FreeBox každý pátek přináší skvělé hry zdarma

Moc žalob ve světě mobilních her nepotkáte, a tak poslední roztržka mezi Bethesdou a Warner Bros. Působí opravdu zajímavě. O co vlastně šlo se podíváme hned v první dnešní hře. Tou bude mobilní titul na motivy populárního (a vážně dobrého) seriálu Westworld. Tam ale samozřejmě neskončíme. Jako vždy nás čekají celkem čtyři hry zdarma. V té další zachráníme princeznu před příšerou, zahrajeme si golf a nakonec vyrazíme dobývat vesmír.

FreeBox #208 – skvělé hry zdarma

Westworld

Hned jak se podíváte na obrázky z titulu podle stejnojmenného seriálu, Westworld, napadne vás jasná podobnost s Fallout Shelter. Nebylo by na tom nic zvláštního, populární nápady se kopírovaly vždy. V rámci tohoto světa to navíc dává smysl, vedete zábavní park, rozšiřujete ho, budujete zázemí a staráte se o hosty. Bethesda ovšem tvrdí, že byl nejen okopírován nápad, ale dokonce část herního kódu. Jak soud dopadne je těžké předvídat, vy si však můžete zatím postavit vlastní park plný robotů.

Westworld

Stáhnout Westworld

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Will Hero

Okamžitě zbystřete, protože tato hra je výrazně zábavnější, než by se vám mohlo zdát. Ovládnete v ní helmici, která se pokusí zachránit princeznu. Tedy hlavu princezny – v tomto světě má vše jen hlavu. A i když to možná nemá patu, váš hrdina vyráží kupředu, shazuje nepřátele, s novými zbraněmi je také likviduje, a nakonec dorazí do cíle. Princezna se k němu přidá a on pokračuje… však to znáte.

Will Hero

Stáhnout Will Hero

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Nano Golf

Jestli je pro vás i minigolf stále moc komplikovaná a „velká“ zábava, co takhle zkusit Nano Golf? Jednak se vám vejde do kapsy, ale hlavně pro jeho ovládání nemusíte dělat nic víc než táhnout prst po displeji. Jednotlivé zastávky jsou samozřejmě čím dál tím komplikovanější a vy se snažíte do cíle dostat na co nejmíň odpalů.

Nano Golf

Stáhnout Nano Golf

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Space Frontier 2

Koho už Země nebaví, může s námi nakonec vyrazit do vesmíru. Naloďte posádku, vylepšete raketu a připravte se na start. Hraní samo je opět o dokonalém postřehu, kdy se postupně zbavujete nákladu, až nakonec přistanete na vzdálené planetě. Tentokrát do hry vstupuje i risk – můžete si zaplatit větší osádku lodi, která vám v případě úspěchu vydělá. Pokud však nedoletíte, na cestě proděláte.

Space Frontier 2

Stáhnout Space Frontier 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze