Kategorie „Lidé“ v Google Play prozradí, co se líbí vašim přátelům

6

Postupně vypouštěná aktualizace obchodu Google Play přidává do menu položku Lidé, která ukazuje, co se líbí vašim přátelům a co si aktuálně stahují. Díky tomu můžete sledovat, co je zrovna u vás populární a co by také stálo za vyzkoušení.

Google začal uvolňovat aktualizaci Obchodu Play, která přidává položku Lidé. Pokud jste aktualizaci již dostali, tak ji naleznete v postranním menu. Zde najdete tipy na aplikace, které by se vám mohly líbit. To je založeno na výběru a doporučení vašich přátel. Aplikace vás upozorní na to, že někdo z přátel nějakou aplikaci hodnotil nebo okomentoval. Stejně tak zde uvidíte, co zrovna vaši přátelé stahují nejvíce, co hrají a podobně. Asi už vám došlo, že jde o vaše kontakty z Google+ a jde o další ukázku, kdy Google propojuje své služby právě s touto sociální sítí. Bohužel není známo, kdy bude aktualizace dostupná všem.

Google Play - Lidé

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
Motorka
Tohle 'sdileni', ktere se vsude siri, uz me trochu sere.
Pri prihlaseni na iDnes pres FB se me to pta, jestli souhlasim s tim, ze oslovi moje pratele s nejakymi nabidkami, tady je zase tohle vzajemne ocumovani..
By me zajimalo, jestli je tahle sdileci manie odpoved na 'touhy' uzivatelu, nebo jen nejaky uchylny tlak marketingovych manazeru..
A to jeste netrpim stihomanem..;)
petr
Naprostý souhlas
c3po
sakra, ted přátelé uvidí že se mi líbí ty prsaté dámy a slečny v tangách :(
Motorka
Tak potom doporucuju aplikaci Ka-booms, tam jsou i bez tang..;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze