Kalendář od Googlu slaví 500 miliónů stažení z obchodu Play

3
Kalendář od Googlu slaví 500 miliónů stažení z obchodu Play
  • Kalendář od Googlu si může každý stáhnout z obchodu Google Play
  • Aktuálně tato aplikace překonala půl miliardy stažení

Spousta předních aplikací již v obchodě Google Play překonala bájnou hranici miliardy stažení. Můžete se tak zdát, že oslavovat jakýkoliv nižší milník nemá příliš smysl. Přeci jen si však aktuálně vzpomeneme na Kalendář od Googlu. I ten si každý uživatel zařízení s Androidem může stáhnout z obchodu Google Play. Aktuálně aplikace překonala hranici 500 miliónů stažení. Na toto čísla je nutné nahlížet odlišně oproti aplikacím typu YouTube, Disk nebo Mapy.

Všechny zmíněné aplikace sice patří Googlu, avšak velký počet stažení získávají díky nativnímu nainstalování na drtivé většině telefonů s Androidem. To se o Kalendáři rozhodně říci nedá. Například Samsung či LG využívají své vlastní aplikace. Z tohoto důvodu je dosažení 500 miliónů stažení značným úspěchem. Aplikace se v obchodu Play objevila v roce 2012 a o dva roky později prošla velkou modernizací v podobě Material Designu, ze kterého těží dodnes.

Stáhnout Google Kalendář

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Fyi de Will
Fyi de Will
mne ho do nového mobilu ako systémovú apku nainštalovalo sony a tak som si musel sám nainštalovať xperia kalendár, ktorý mi viac vyhovuje a som naň zvyknutý z predchádzajúcich xperií..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze