Kaktus má skoro 100 000 zákazníků, nyní mohou v síti volat zdarma

11

Virtuální operátor Kaktus si pro své zákazníky připravil zajímavou odměnu. Při každém dobití minimální částky 200 Kč se jim totiž automaticky aktivuje neomezené volání „Mezi námi“, díky kterému mohou uvnitř komunity klientů Kaktusu volat 30 dnů zdarma.

Kaktus pro své příznivce připravil novou odměnu za dobití: měsíc neomezeného volání mezi „Kaktusáky“ zdarma. V loňském roce se značce dařilo, počet jejích zákazníků vzrostl na necelých 100 tisíc. Ke komunikaci s komunitou svých klientů začal Kaktus využívat primárně online média, především pak sociální síť Facebook. Rovněž zahájil spolupráci s významnými českými youtubery, a to jako jedna z prvních značek v ČR.

Kaktus pro svých již téměř 100 000 zákazníků (což představuje zhruba 10% podíl ve věkové skupině 15 až 24 let) připravil zajímavou odměnu – při každém dobití minimální částky 200 Kč se jim automaticky aktivuje neomezené volání „Mezi námi“. Mohou tak volat uvnitř komunity klientů Kaktusu 30 dnů zdarma.

Podíl služeb - Kaktus

V rámci spolupráce značky s youtubery zahájené v loňském roce proběhla v říjnu polštářová bitva, při níž se fanoušci Kaktusu a youtubeři setkali, aby oslavili druhé narozeniny značky a společně překonali český rekord v polštářové bitvě (což se také podařilo). Na tuto spolupráci Kaktus v roce 2016 naváže a bude ji dále rozvíjet.

Datové služby tvořily u operátora v loňském roce 45% podíl na celkových tržbách, 32% podíl připadl na volání a 23% na SMS. Kaktus cílí primárně na mladou „online“ generaci ve věkové skupině 15 až 24 let, u níž je podle průzkumů dlouhodobě druhou nejznámější značkou mezi virtuálními operátory.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Míša
Podle FUPů to spíš dnes již bude offline generace. Ale chápu, z toho zla zde, je to asi zatím to nejmenší peklo. Přesto peklo. Koukám 300 za GB, z toho po vzoru kaktusu píchá až u srdce-tfuj!!!
jiri
Dobijecka je 3x do mesice, pri samoobnovovacim balicku lze dokoupit 500MB za 100Kc a nevycerpane se prevadej do dalsiho mesice. uctovani po vterinach, a pri aktivovanem dat. balicku Facebook i Messenger zdarma.
hoax
My sme cela rodina presla z vodafonu ke kaktusu ;)
mrx
Když si dva "kaktusáci" za 50 Kč měsíčně kupují data a mají Messenger, tak můžou taky volat zadarmo...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze