K Lumiím 640 a 640 XL dostanete hned několik softwarových dárků

46

Před několika dny se na českém trhu začalo prodávat duo nových Lumií. Konkrétně jde o sesterské modely Lumia 640 a 640 XL. Jejich pojítkem jsou velké displeje a výbava střední třídy. Microsoft se jejich atraktivitu pokusí zvýšit zajímavými softwarovými dárky, které obdržíte.

Microsoft Lumia 640 a Lumia 640 XL

Pokud si v období od 1. dubna do 30. června zakoupíte model Lumia 640 nebo Lumia 640 XL, můžete se těšit hned na tři praktické dárky. V prvé řadě můžete získat roční předplatné služby Office 365. K tomu se dostanete skrze speciální aplikaci Office 365 Dárek, kterou si stáhnete z obchodu Windows Phone Store. V aplikaci se následně musíte nejpozději do 18. srpna 2015 zaregistrovat a poté již můžete službu po dobu jednoho roku zdarma využívat. Využívat jej budete moci až na třech zařízeních, mezi které patří 1 počítač, 1 tablet a 1 mobilní telefon.

Office 365 Dárek

Druhým dárkem je úložný prostor v cloudu OneDrive. Tam získáte celý 1 TB pro vaše data, ke kterým budete mít přístup odkudkoli. Poslední dárek se týká komunikační aplikace Skype. Získáte totiž 60 volných minut na volání skrze Skype. Volné minuty můžete využít pro volání na pevné linky do více než 60 zemí, včetně České republiky, a na mobilní telefony v 8 zemích. Microsoft dodává, že majitelé výše zmíněných Lumií obdrží formou dárků služby, za které by jinak museli zaplatit 1 899 Kč.

Stáhnout Office 365 dárek

Zdroje: microsoft.com

Diskuze ke článku
pepe
Prodal jsem prestigio 8500 a koupil lumii a jsem Max spokojen.
Nikolas Kantor
Dobrý den, chci se zeptat ohledně toho 1 TB na OneDrive. Získává se to na stálo, nebo jen na rok jako ten Office?
mobilesman
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na to samé co Nikolas + jestli kdyby byl na rok tak co se stane potom s uloženými daty ... To se smazají ? Děkuji
Xwert Is
Xwert Is
Lumia 640 mi padla do oka rozmýšľam že by som ju kúpil mame teraz používa Xperiu T lenže neviem či by nebola lepšia voľba Lumia 735 oba telefóny sú parametramy skoro rovnaké akurát dávam prednosť IPS pred amoledom a cena je tam skoro rovnaká každopádne 735 je menší čo je pre ňu lepšie.
Ktorý telefón by je lepší z týchto dvoch ? L 640 alebo L 735 ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze