K Lumii 850 si můžete koupit kryt, přestože nebyla představena

13

Občas jsme svědky poměrně kuriózních situací, kdy příslušenství předběhne samotný telefon. Krásným příkladem je stále nepředstavená Lumia 850, na jejíž představení se podle některých informací čeká, podle jiných byl její vývoj už dokonce zrušeno. Jenže v tuto chvíli si v Německu můžete pořídit pouzdro k tomuto telefonu.

Microsoft Lumia 850

O případné Lumii 850 se již spekuluje poměrně dlouho a známe značnou část její výbavy a neznámý není ani vzhled. Současně s tím se však objevují i názory, které tvrdí, že tento model Microsoft zrušil a že poslední Lumií, kterou Microsoft vyrobí, bude model 650. Pravdu ukáží až nejbližší týdny, každopádně pokud by k představení nedošlo, dojde k velmi kuriózní situaci. V Německu si totiž například již můžete zakoupit flipové pouzdro určené přímo pro Lumii 850, a to u jednoho z největších prodejců elektroniky - v síti prodejen Saturn. Výrobce příslušenství tedy musel mít prototypy k dispozici na patřičné vyzkoušení a s vydáním pouzdra do prodeje neotálel. Všimnout si můžeme také ceny, která činí 19,99 euro, což je přibližně 550 Kč.

Microsoft Lumia 850
Microsoft Lumia 850

Co víme o Lumii 850?

  • rozměry 155,9 × 77,23 × 6,92 mm
  • displej s úhlopříčkou pravděpodobně 5,4 palce a Full HD rozlišením
  • procesor Snapdragon 617
  • skener oční duhovky pro zabezpečení telefonu
  • 2 GB RAM
  • 16GB interní paměť
  • podpora dvou nano SIM karet
  • slot pro paměťovou kartu
  • podpora funkce Continuum

Zdroje: twitter.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
vaclaf
No tahle 850 je pro mě dobrá volba. Jestli to nezkazí cenou, tak do toho jdu. Již jsem měl L1520 a tohle by pro mě byl dobrý důvod k návratu k Win. V současnosti mám S6 Edge, která se začíná zpomalovat a Sony Z3, u který se s každou aktualizací kazí foťák. Čim lepší verze Android, tím horší fotky. Je to dle osobních zkušeností. Android není špatný, ale Win je pro normálního uživatele použitelnější a líp se s ním žije.
kleinak
Jinak, je mi celkem jedno, že příslušenství je občas rychlejší než samotný přístroj,ale nechápu, proč nemá ten kryt ze předu průhlednou folii, nebo nemá 850 glance scree. Pokud ano, tak kryt je mi k ničemu, jelikož tak používanou funkci glance se tímto degraduje.
Do dnes marně hledám pouzdro na svou L1020, která by to takhle měla, hlavně že si tam můžu narvat kredytky.
O glance nechci přijít, busu si to muset vyrobit sám, už mám pouzdro objednané ze Ebay, jen to potom vyřežu.
Hlavně jak na Samsun i LG dělají s otvorem i ve tvaru kruhu.
TJ
Opravte ma, ak sa mýlim, no pokiaľ viem Microsoft uviedol, že ak má telefón sd 617 + FullHD, tak pre continuum musí mať 3GB pamäte, ale v špekuláciách máte 2GB. To by Znamenalo max HD displej.
Patrik Hatas
Patrik Hatas
Konecne nadherna 50kova lumia. Skoda ju zakryvat. Podla mna nebola zrusena, preco by sa objavila v certifikacii spolu s 650 ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze