Jak vyměnit baterii nebo displej u Nokie Lumia 900? (video)

3

Tělo Nokie Lumia 900 je vyrobeno z jednoho kusu polykarbonátu, který jen tak neotevřete. Není připravena na to, že u telefonu budete vyměňovat baterii či vůbec nějak manipulovat s konstrukcí. Zajímá vás, jak se u Lumie 900 vyměňuje baterie nebo displej? To prozradí nejnovější video.

Nahrál jej uživatel s nickem Le55ons, který pracuje jako instruktor v autoškole a ve svém volném čase vytváří videa s dost podrobnými tutoriály. Jak se můžete podívat níže, rozebrání Lumie není zas tak těžké, zajisté však potřebujete cvik a zkušenosti. Podobné manipulace vám navíc téměř jistě zruší záruku, takže to zkoušejte pouze na vlastní nebezpečí.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na přístroj Nokia Lumia 900.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Vlastimil
To je lehký jak facka :) To snad zvládne doma každý a neporuší se ani žádná ochrana :D
Johanes
Děkuji za video, už vím s jistotou, že tento klumpr do baráku nesmí ...
Jat
Instruktážní video výměny baterie Nokia Lumia 900 je bezva. Připravila jsem doporučené nářadí (šroubovák č. 5 sehnat byla fuška) Pustila jsem video a spolu s autorem jsem postupovala šroubek po šroubku. U třetího jsem se zasekla, protože byl neodšroubovatelný. Poradil si s ním až pán v servisu. (cena 100,-Kč na pivo). Opakované vydolování zajišťovacího kolíku taky není jednoduché. Šroubování už je hračka (po čtvrté). Doslova vydloubnu přilepenou baterii. Dám novou, přitlačím na konektor a.. je to, nabízelo by se, ale zajiskří se zasmrdí, baterie má ulomené drátky v konektoru a vracím zpět starou baterii. Naštěstí té nic není. Přežila i zpětnou montáž. Nová baterie (509,-Kč i s dopravou) Druhý pokus dopadl dobře, jsem ve fázi druhého nabíjení a doufám, že výměna splní očekávání a baterie vydrží déle. Cena 1118,-Kč plus cesta do servisu (odvrtání šroubku). Baterie vydrží 1 rok, dle diskuzí, proto jsem ji chtěla vyměnit a po zjišťování kolik to bude stát a zejména jak dlouho to bude trvat, jsem to chtěla vyřešit svépomocí. Pokud mají v servisech stejné ztráty, chápu cenu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze