Jak přeobjednat nový Galaxy Z Flip4 nebo Z Fold4 co možná nejvýhodněji

Jak přeobjednat nový Galaxy Z Flip4 nebo Z Fold4 co možná nejvýhodněji
Fotografie: Mobil Pohotovost

Letní nálož novinek od Samsungu je tady. Světu se dnes představily nové ohebné smartphony Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4, nová generace hodinek Galaxy Watch5 a Watch5 Pro a také sluchátka Galaxy Buds2 Pro. Pokud vás zajímá, jak si některou z novinek předobjednat co možná nejvýhodněji, pak jste na správném místě. Ušetřit totiž můžete až 10 000 Kč a čekají na vás i dárky a prodloužená 3letá záruka.

Nový Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4 přináší celou řadu vylepšení a opět tak jde o nejlepší ohebné smartphony na trhu. Samsungu se podařilo u nových generací vylepšit displej, výdrž baterie i fotoaparáty, zvýšit výkon a zmenšit rozměry telefonů. V případě dražšího Galaxy Z Fold4 jsme se pak dočkali i nižší ceny telefonu, tudíž nová generace je ještě o to lákavější.

Samsung

Jak nejvýhodněji předobjednat Z Fold4 a Z Flip4

A právě nižší cena je i hlavní důvod, proč si nový Galaxy Z Fold4 a Z Flip4 předobjednat. Ušetřit totiž můžete až 10 000 Kč, stačí jen při koupi nového Samsungu prodat svůj starý telefon (nebo tablet, chytré hodinky či herní konzoli). Kromě toho na vás čeká ještě dárek v podobě Samsung Care+ a také prodloužená záruka na 3 roky zdarma. U Mobil Pohotovosti můžete navíc využít novou službu, v rámci které získáte nový Samsungu za historicky nejnižší cenu. Galaxy Z Fold4 můžete mít už za 863 Kč měsíčně a Galaxy Z Flip4 dokonce jen za 356 Kč měsíčně. Svoji cenu zjistíte snadno v kalkulačce na odkazu níže.

Předprodej Galaxy Watch5 a Watch5 Pro se taky vyplatí

Také nové Galaxy Watch5Watch5 Pro se v rámci předobjednávek vyplatí. K hodinkám totiž jako dárek získáte sluchátka Galaxy Buds Live v hodnotě 3 790 Kč. U Mobil Pohotovosti opět můžete snadno vyměnit své staré hodinky za novinku od Samsungu, což je zároveň i nejvýhodnější způsob, jak si je pořídit. Získáte totiž ještě 15% bonus k výkupu a Galaxy Watch5 vás tak vyjdou třeba už na 231 Kč měsíčně. Cenu přesně pro vás si snadno spočítáte na odkazu uvedeném níže.

Samsung

Poslední novinkou jsou Galaxy Buds2 Pro, která aktuálně představují ta nejlepší bezdrátová sluchátka od Samsungu. Cena činí 5 690 Kč a pokud si je předobjednáte, získáte k nim jako dárek bezdrátovou nabíjecí podložku Samsung.