Jak fotí nová Nokia Lumia 900? Máme první fotografie

4

Nokia Lumia 900 bude nejvybavenějším zařízením výrobce Nokie s platformou Windows Phone. Nabídne silnou baterii a 4,3 palcový dotykový displej. Přítomny jsou i moderní datové technologie LTE, případně HSPA Dual-Channel. Fotoaparát o rozlišení 8 Mpx by měl nabídnout lepší výsledky v porovnání s Lumií 800. V našem článku, uvidíte zda je tomu skutečně tak.

TIP: Nokia Lumia 900: vlajková loď se silnou baterií

Lumia 900 bude top zařízením výrobce Nokie s operačním systémem Windows Phone. Zobrazovací schopnosti se odrážejí v přítomnosti 4,3 palcového dotykového displeje AMOLED Clear Black displeje s maticí RGB a rozlišením 800 x 480 bodů. Opět můžeme počítat s kvalitním dílenským zpracováním, které zajistí polykarbonátové tělo. Novinka je silná především v oblasti datové konektivity. Verze určená pro americký kontinent nabídne podporu datové technologie LTE. Zákazníci v Evropě se dočkají verze, která místo LTE nabídne HSPA+ v režimu Dual-Channel, o rychlosti až 43 Mb/s. Svižnou odezvu zajistí 1,4 GHz jednojádrový procesor v kombinaci s 512 MB pamětí RAM.

Nokia Lumia 900 - oficiální fotografie

Celý náš dnešní článek se bude točit kolem fotoaparátu. Zadní strana novinky poskytuje prostor pro 8 Mpx fotoaparát se širokoúhlou optikou Carl Zeiss 28mm se světelností f/2.2. V našem článku přinášíme série fotografií, pořízených právě touto novinkou. Jedná se převážně o makro snímky za zhoršených světelných podmínek. Opravdu podává lepší výsledky, než Lumia 800? Názor si vytvořte sami. Diskutujte o schopnostech fotoaparátu, ale i novinky celkově v diskuzi pod článkem níže.

Nokia Lumia 900 - první fotografie v nepříznivých podmínkách (zmenšené na 2 Mpx)

Zdroje: neogaf.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
stepo
No zadnej zazrak. Cekal jsem od toho teda vic no. To moje xperia mini umi taky,a makro zvlada na jednicku. A to mame rozdil 3Mpx
Karel
lol, ale co to je za snímky ?? To chce fotky z venku a ne takhle potmě v pokoji :/
Karel
lol, ale co to je za snímky ?? To chce fotky z venku a ne takhle potmě v pokoji :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze