Jablečný podcast #2: iPhone SE a iPad Pro

56

Jarní představování nových jablečných produktů je za námi. Apple nás překvapil nebývale krátkou tiskovkou, během které světlo světa spatřil nový čtyřpalcový iPhone SE, menší iPad Pro či nové barevné řemínky pro hodinky Apple Watch. Ve druhém díle Jablečného podcastu, který je opět v režii Filipa a Lukáše, kluci všechny představené novinky okomentují a dozvíte se i například to, zda staronový iPhone SE dává smysl a pro koho je vlastně určen.

Jablečný podcast #2 – iPhone SE a iPad Pro

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Ondra
Naucte Czechmana mluvit. Oproti prvnimu dilu se velmi zlepsil Filip, ale neustale opakovani slova JO od jeho kolegy strasne taha za usi, jo. To by bylo asi vse, jo? Jinak super dil, tesim se na dalsi, jo?
Lukas
Nerikejte prosimvas porad to jo, je to hrozne. Lukasi!
x
Jděte s tim pornem někam. Udělejte si svoje vlastní iPorno stránky.
MB
Truetone není až tolik o zdraví, ale o tom, jak to vypadá a působí.
Například v místnosti s klasickou žlutou žárovkou bude bílý papír zákonitě taky nažloutlý (ponese přímo barvu toho světla), ale my jej pořád vidíme jako bílý, protože to právě mozek vyrovnává s tím okolním osvětlením. To samé by měl dělat ten truetone, kdy barvy na displayi dostanou nádech okolního světla, což by mělo vést k přirozenějšímu podání.
Koneckonců je na tom založený ten klam bílé/modré šaty, kdy každý si u toho představí jiné venkovní osvětlení, a tím pádem mu vyleze jiná barva šatů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze