iPhone 7 Plus by měl nabídnout 3 GB RAM a duální fotoaparát

39

Nějaký ten čas do představení další generace iPhonu ještě zbývá, přesto už se objevují spekulace o jeho výbavě. Připravovaný velikán od Applu by měl nabízet 3 GB RAM, duální objektiv a také optický zoom.

Už od listopadu minulého roku se objevovaly první informace o nadcházejícím iPhonu 7, které tvrdily, že by novinka měla postrádat 3,5mm jack. Hned za měsíc se zase spekulovalo o případné voděodolnosti a v březnu byl hlavním tématem fotoaparát. Nyní se objevují informace o jeho větším bráškovi – iPhonu 7 Plus.

iPhone 7

TIP: Recenze Apple iPhone 6s Plus – Překvapující v mnoha ohledech

Tabletofon od Applu by měl poskytnout 3 GB RAM, což je oproti iPhonu 6s Plus o 1 GB více. Velká změna by se také měla odehrát u fotoaparátu. Počítá se s duálním objektivem a optickým zoomem, což by bylo ale konstrukčně velmi obtížné vměstnat do tenkého těla. Do doby, než Apple přijde s novými iPhony se ale vyrojí další množství spekulací a domněnek a na finální produkt si musíme ještě nějakou dobu počkat. Jaké nové funkce byste ocenili vy?

Zdroje: phonearena.com, appleinsider.com

Diskuze ke článku
pepa
to bude zase fejk..jáfoun přece žadnou honitbu za ram a pixely a nedej buh tututu testy nepotřebuje .. beha přece dobře i na svem dvojtaktu s giga ram :-D
Malcolm
Kdy konečně přijdou s novinkou,že Iphone podporuje paměťové karty :-D až u iPhonu 10 nè??:-D
fterinak
no k 10 letemu výročí od uvedení prvního iphonu by mohli predstavit o trochu vic ...ne??ne jen zvednout vykon a cenu.uvidime zatim jsou to jen spekulace.
Xwert Is
Xwert Is
Mohli by sa zamerať na vydrz. V tom iphone vždy zaostáva najviac

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze