Instagram nově nabízí uložení rozpracovaných úprav snímků

Po krátkodobém testování nasazuje populární sociální síť Instagram funkci, kterou zřejmě všichni ocení. Nově si totiž budete moci uložit své rozpracované úpravy jako koncepty na později.

Instagram

Prvně byla funkce v testovacím režimu spatřena v průběhu července, kdy mělo možnost několik málo uživatelů funkci k dispozici. Ta přináší možnost si práci uložit jako koncept na později. Znamená to, že můžete v aplikaci upravovat váš snímek a vše si uložit a klidně z aplikace odejít. Při volbě zpět jste dříve byli upozorněni, že pokud krok potvrdíte, přijdete o všechny změny. Nyní se při snaze o krok zpět setkáte s novou možností „Uložit koncept“ a nadále případně „Odstranit“.

TIP! Instagram dosáhl na Androidu více než miliardy instalací

Nová funkce Uložit koncept

Své rozpracované snímky opět snadno naleznete přímo v Instagramu. Ve vaší galerii se objeví také položka Koncepty, kde se vámi uložené fotografie, které jste již částečně upravili, uložily. Poté je například můžete dokončit nebo samozřejmě přímo sdílet. Nová funkce je dostupná všem uživatelům, kteří ve svém zařízení s Androidem nebo iOS mají nejnovější verzi aplikace. Aktualizace tedy není nutná.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: twitter.com, techcrunch.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze