Instagram ani na konci roku 2020 automaticky nevybral nejoblíbenější fotky uživatelů

Instagram ani na konci roku 2020 automaticky nevybral nejoblíbenější fotky uživatelů
Fotografie: pixabay.com
  • Top devět fotek si uživatelé nechávali vygenerovat v aplikacích třetích stran
  • Některé jsou placené
  • Sám Instagram funkci generování fotek nenabídl ani letos

Jako každý rok, poslední den v roce vidíme u svých přátel na Instagramu top devět nejoblíbenějších fotek za uplynulý rok. Samozřejmě se také chceme přidat a vytvořit si naši top devítku. Ale ani letos to Instagram nedotáhl k dokonalosti a musíme stahovat další aplikace, které nám s vytvořením mřížky s devíti nejoblíbenějšími fotkami pomohou.

Jak píše The Verge, Instagram vlastní Facebook, společnost, která je průkopníkem ve vytváření videí s ohlédnutím se za rokem. Facebook využívá sílu algoritmů k sestavování automatických videí. Umožnit uživatelům automaticky vytvářet a sdílet oblíbených devět příspěvků se zdá být samozřejmostí.


Není, musíme si vystačit se službami třetích stran, které často vyžadují osobní údaje, jako je e-mailová adresa. Když už vyplníte vše, co aplikace žádá, dostanete devět top obrázků, většinou však ještě s malým překvapením. Přeš celou koláž je vodoznak s logem aplikace. Aplikace vám hned vzápětí nabídne, že vodoznak odstraní, ale za malý poplatek. Pak už je jen na vás, zda zaplatíte, necháte si obrázek s vodoznakem, nebo jdete hledat další aplikaci, která vám upraví fotky bez vodoznaku.

Na zařazení zdánlivě jednoduché funkce si tak budeme muset počkat. Kdo ví, třeba nás na konci letošního roku čeká překvapení.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze