Huawei proti Pebblu? Chystá hodinky s e-paper displejem

6

Oživit segment chytrých hodinek se pokusí čínský Huawei. Unikly obrázky zachycující doposud neznámý model Huawei Fit, který by měl sázet na slušnou výbavu a především e-paper displej zaručující dlouhou výdrž na jedno nabití.

Huawei Honor S1

Nejpalčivějším problémem dnešních chytrých hodinek bývá jejich žalostná výdrž na nabití. Dva dny jsou již často považovány za obtížně dosažitelný luxus. Zlepšení je stále v nedohlednu a tak se Huawei zřejmě pokusí přinést chytré hodinky s mnohem méně náročným displejem. Namísto klasického barevného displeje nasadí černobílý e-paper panel, který je čitelný díky okolnímu světlu. Podobné řešení využívá u některých svých modelů značka Pebble. U chystaného Huawei Fit si však můžeme všimnout nejen kruhového vzhledu displeje, ale především malých rámečků.

Huawei Honor S1

Z uniklých fotografií lze vyčíst, že budou k dispozici různé barevné řemínky a ve výbavě se objeví senzor tepové frekvence. Potvrzena je také odolnost proti vodě a hodinky budete moci nosit i při plavání. Neznámé je prozatím datum představení, ale je tu jistá šance, že bychom se nových hodinek mohli dočkat už na zítřejší tiskové konferenci Huawei.

Zdroje: androidheadlines.com

Diskuze ke článku
hjûik
Doposud jsem se koupi "chytrych" hodinek nějak bránil.Velmi slabá vydrž baterie mi připadá opravdu omezující a také není moc z čeho vybírat co se tyče rozumného vykonu a přiměřené ceny.Asi nejpovedenější i po designové stránce se mi jevili ted již dost zastaralé moto 360.Apple watch by též nemuseli byt špatné,ale jejich ceny jsou dle mého názoru dosti přestřelené.Tyto vypadají velice zajímavě,možná budu vážně o jejich koupi uvažovat:-)
Fred
ehm... dobre rano. Tyhle hodinky maji ctrnact dni po premiere http://smartmania.cz/honor-watch-s1-chytre-vodotesne-hodinky-temer-tydenni-vydrzi/
Pepik
Tak jsem dohledal, že výdrž až 6dní. Tak nevím co je špatně, ale raději si koupím Xiaomi miband 2 a výdrž 20 dní budu brát jako futuristickou funkci těchto rádoby hodinek. Těch 6dní docela jde, ale stále je co zlepšovat, u ELINK jsem čekal že by to mohlo být měsíc.
Kulich
No nevím, ale raději hodinky co něco umí a musím je nabíjet po dvou třech dnech než jen hodinky co umí zbytečné notifikace a pár blbostí k tomu. Nechápu kdo skuhrá nad tím, že se musí dnešní chytré hodinky tak často dobíjet, copak vám mobil vydrží víc než tři dny bez šťávy??? :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze