Huawei představuje hromadu novinek: sledujte je spolu s námi on-line

Velkým hráčem barcelonského veletrhu MWC 2017 je Huawei. Patřit mu bude nedělní odpoledne, kdy na své tiskové konferenci chystá hned několik novinek. Zcela jistě se dočkáme vlajkového modelu P10. Ve hře jsou také hodinky či nový tablet.

Huawei P10
Huawei P10

Doslova příval novinek si pro nás chystá Huawei. Pokud jste fanoušky značky, máte se během nedělního odpoledně na co těšit. Naprosto jistě bude představena vlajková loď Huawei P10 a možná se dočkáme i větší verze s přídomkem Plus. Potvrzeny jsou rovněž chytré hodinky Watch 2, které již unikly ve své sportovní verzi na světlo světa. To však stále není vše. Ve hře je i premiéra nového tabletu a kdo ví, zda nás Huawei nepřekvapí něčím, o čem doposud nevíme. Huawei pořádá živý video stream přímo z tiskové konference a nebude chybět ani textový on-line přepis přímo z Barcelony.

Přehled: Co vše víme o Huawei P10?

Tisková konference Huawei začíná v neděli 26. února od 14:00 hodin.

Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
ta zelena vyzera fakt pekne :) už len počkať na cenu a dufajme že bude aj P10 lite v takej farbe za rozumnu cen ua určite beriem :)
LL
Nadherny kusok skoda ze som nepockala pred mesicom som kupila novu ... inak neviete kedy ma prist aktualizacia na android 7.0 nougat pre huawei nova ?
Jakop
Už je to celkem nuda mluvit hodinu o jednom telefonu. LG to vzalo krásně jasně přehledně a zabralo jim to sotva půl hoďky.
Qwertz
Odolnost vůči vodě mám rozumět IP 68, 57, nebo nanovrstve která brání stříkací vodě vniknuti tekutiny? Děkuji za odpověď

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze