Huawei představil bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro a FreeLace Pro

Huawei představil bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro a FreeLace Pro
Fotografie: Huawei
  • FreeBuds Pro budou nejvybavenější sluchátka od Huawei
  • Chlubí se až 30hodinovou výdrží na nabití
  • Levnější sluchátka FreeLace Pro nabízí 24hodinovou výdrž

Nejprve se v krátkosti podíváme na nová Huawei FreeLace Pro, která se budou hodit všem sportovcům, neboť se nosí zavěšená kolem krku. Vhod přijde inteligentní potlačení okolního hluku od Huawei, které je kombinováno se senzory pro redukci šumu. Sluchátka z velké části vychází ze starších FreeLace a nabízí 24hodinovou výdrž či nabíjení skrze USB-C. Nabití probíhá vcelku svižně – postačí jen 60 minut na nabíječce. Prakticky se jeví i režim Povědomí, který dokáže do sluchátek propouštět zvuky z okolí tak, abyste nebyli odtrženi od reality.

Huawei FreeLace Pro
Huawei FreeLace Pro

Sluchátka budou párována skrze Bluetooth 5.0 a vhod přijde odolnost s certifikací IPx5. K dispozici budou v černé, zelené a bílé za 119 eur, což je v přepočtu něco málo přes 3 tisíce korun.

Náročnější uživatelé sáhnou po Huawei FreeBuds Pro, která byla rovněž představena na dnešní tiskové konferenci. Novinka stane na vrcholu sluchátkové nabídky Huawei a přímo naváže na starší FreeBuds 3. Ve výbavě zaujme především dynamický režim aktivního potlačení okolního hluku, který bude pracovat v každém prostředí odlišně. FreeBuds Pro mají celkem tři mikrofony a technologii pro vylepšení kvality zvuku při hovorech.

Huawei FreeBuds Pro
Huawei FreeBuds Pro

Ovládání je svěřeno do rukou gest přímo na špuntech. Velmi dobře je na tom baterie, která v kombinaci s baterií v ochranném pouzdře slibuje až 30hodinovou výdrž bez aktivního potlačení okolního hluku. Pakliže funkci zapnete, sníží se výdrž zhruba o třetinu, tedy na 20 hodin. Huawei FreeBuds budou nabízeny v černé, bílé a stříbrné, dostupnost je plánována na říjen a cena byla stanovena na 199 eur, tedy v přepočtu zhruba 5 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze