HUAWEI nyní v zajímavých slevách. Vybavte se do školních lavic i kanceláře

HUAWEI nyní v zajímavých slevách. Vybavte se do školních lavic i kanceláře
Fotografie: Huawei

Léto a období dovolených je oficiálně za námi. Děti se vrací do školních lavic a dospělí k plnému pracovnímu nasazení. To může být občas složitější, než se zdá. Vybavte se novými technologiemi, které zpříjemní a usnadní jakoukoliv práci, kterou na nich vykonáváte. Až do 25. září pořídíte se slevou v rámci akce “Zpátky do školy” notebooky, smartphony, tablety, chytré hodinky i audio příslušenství od HUAWEI.

Vytvořte si vlastní inteligentní kancelář

Ať už pro vás podzim znamená návrat do kanceláře nebo plné nasazení na home-office, v obou případech stojí za to mít po ruce spolehlivá zařízení. Jak ale nastavit produktivitu na maximální výkon? Usnadněte si práci pomocí chytrého propojení zařízení se službou Super Device (Zařízení+) od HUAWEI.

V praxi to znamená, že po spárování kompatibilních zařízení HUAWEI, od smartphonu přes notebook až po bezdrátová sluchátka, máte okamžitý přístup k veškerému obsahu a jeho snadnému ovládání. Vytváříte grafiku pomocí tabletu? Promítněte si své náčrtky na monitoru. Pracujete na mobilu s několika aplikacemi? Pohybujte se v rozhraní mobilních aplikací přímo na notebooku. Chcete se připojit k online schůzce se sluchátky? Stačí přetáhnout ikonku a máte spárováno.

Huawei

Základem jsou chytrá zařízení

Užijte si výhod Super Device (Zařízení+) spolu s chytrými produkty HUAWEI na maximum. Práce vám půjde dobře od ruky například s  MateBookem D 15 , který kromě solidního výkonu nabízí i krásnou podívanou na FullView displeji. To vše navíc v lehkém kovovém těle, které si s sebou vezmete kamkoli. Zvládejte multitasking levou zadní díky některému z široké nabídky smarphonů. Ať už zvolíte stylové kousky se špičkovými fotoaparáty P50 Pro nebo P50 Pocket , nebo spíše preferujete produktovou řadu nova s modely jako nova 9 nebo nova 9 SE , všechny tyto modely můžete aktuálně získat za akční ceny v rámci limitované nabídky “Zpátky do školy”, která platí až do neděle 25.9.2022.

Vyhraďte si čas na zábavu i relax

Pokud chceme být úspěšní v práci, nesmíme zapomenout ani na odpočinek a zábavu. Právě při pracovním zápřahu však myšlenky na pravidelné sportování a zdraví častokrát opomíjíme. Na to, abyste už nikdy nezapomněli, že je čas se proběhnout nebo alespoň protáhnout po dlouhém sezení u počítače, spolehlivě dohlédnou chytré hodinky. Ař už zvolíte Huawei Watch GT3 nebo Huawei Watch Fit 2 , díky těmto pomocníkům dokážete sledovat svůj zdravotní stav, stejně jako sportovní pokroky. Svůj výkon tak můžete neustále posouvat na lepší úroveň.

Huawei

Pustíte si rádi k běhu nebo procházce oblíbené hity nebo zajímavý podcast? Nasaďte bezdrátová sluchátka a zaposlouchejte se do čehokoli, co vám dělá radost. Okolní rozruch, jako je hlasitá ulice nebo plné fitcentrum, však mohou zážitek z poslechu nepříjemně ovlivnit. Naštěstí existuje jednoduché řešení, stačí se vybavit sluchátky s aktivním potlačením okolního hluku. Vedle nešlápnete třeba s novými FreeBuds Pro 2 nebo FreeBuds 4 . Všechny zmíněné modely můžete taktéž ulovit za zvýhodněnou cenu v rámci slevové akce „Zpátky do školy“.

Zakončit celý den pohodou u oblíbeného seriálu, hraním her nebo čtením elektronických knih, to už je jako třešnička na dortu. Vezměte si s sebou zábavu do křesla nebo rovnou do postele díky jednomu z oblíbených tabletů z řady MatePad. Oči neodtrhnete od MatePad 11, který se pyšní čistým FullView obrazem a TÜV Rheinland certifikací za potlačování modrého světla, což z něj dělá skvělého společníka právě na dlouhé podzimní večery.

Všechny výše zmíněné produkty a mnohem více dalších limitovaných nabídek „Zpátky do školy“ naleznete do 25. září přímo na oficiálním e-shopu HUAWEI .