Huawei nova 9 se blíží. Vzhledem připomene prémiovou řadu P50

aktualizováno
Huawei nova 9 se blíží. Vzhledem připomene prémiovou řadu P50
Fotografie: Huawei
  • Očekává se nasazení OLED displeje
  • Představení proběhne 23. září

Aktualizováno 20. 9. 2021

Do představení řady nova 9 zbývají tři dny. Skrze ithome.com unikly dvě fotografie, na kterých novinku můžeme vidět a současně i střípky její výbavy. Dozvídáme se o nasazení slušného procesoru Snapdragon 778G, který bude spjat výhradně s 8GB operační pamětí. K dispozici bude 128GB či 256GB interní paměť. Samozřejmostí je nasazení Harmony OS, naopak zapomenout bude nutné na podporu 5G. Baterie nabídne kapacitu 4 300 mAh a 66W drátové nabíjení.

Původní informace z 6. 9. 2021

V průběhu září se dočkáme představení nové řady nova 9 od Huawei. Termín premiéry byl výrobcem oficiálně stanoven na 23. září, o čemž informuje skrze weibo.com. Můžeme tak vidět, že design chystané novinky se inspiroval u vlajkových modelů P50. Důkazem budiž především modul s fotoaparáty.

Huawei nova 9

Server playfuldroid.com zveřejnil také dva další obrázky pocházející z čínského certifikačního úřadu TENAA. S ohledem na chybějící čtečku otisků prstů na zádech i boku je pravděpodobné, že bude zakomponována přímo do displeje. Z tohoto lze usuzovat, že Huawei nova 9 bude vybaven OLED panelem. Na více informací si budeme muset ještě počkat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze