Stylový a ohebný Huawei P50 Pocket bude mít venkovní kruhový displej

4× aktualizováno
Stylový a ohebný Huawei P50 Pocket bude mít venkovní kruhový displej
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Telefon má pohánět procesor Kirin 9000
  • Důraz by měl být kladen na fotografické schopnosti
  • Premiéra proběhne 23. prosince

Aktualizováno 20. 12. 2021

Evan Blass zveřejnil obrázek chystaného Huawei P50 Pocket, na kterém vidíme zřejmě již finální podobu zařízení. Dva velké kruhové otvory z vnější strany nebudou sloužit jen pro fotoaparáty. Zřejmě tři snímače budou v horním otvoru, zatímco ve druhém bude nasazen malý kruhový vnější displej, který je u telefonu véčkové konstrukce poměrně žádoucí.

Huawei P50 Pocket

Aktualizováno 15. 12. 2021

Huawei si je vědom blížícího termínu představení důležitého modelu P50 Pocket, a tak na něj na svém oficiálním profilu na weibo.com láká. Prvně tak můžeme spatřit střípky designu budoucího skládacího telefonu. Výrobce vsadí na zajímavý krystalický vzhled s odlesky.

Huawei P50 Pocket

Aktualizováno 14. 12. 2021

Huawei již takřka nic netají a na svém oficiálním Twitteru oznámil předvánoční akci, na které představí své novinky. Jednou z nich bude i telefon s ohebným displejem a véčkovou skládací konstrukcí. Doposud se předpokládalo, že půjde o model s označením Mate V, avšak Huawei nás překvapil. Ohebná novinka ponese název Huawei P50 Pocket. Po jejím boku by se měly představit i nové chytré hodinky.


Aktualizováno 13. 12. 2021

Po delší době o sobě dává vědět další ohebný telefon od Huawei. Tentokrát jsme se dočkali skrze weibo.com úniku ochranného pouzdra na budoucí telefon véčkové konstrukce s ohebným displejem. Právě pouzdro nám prozrazuje, že výrobce bude ctít současný designový směr ve znamení dvou výrazných modulů fotoaparátů na zádech telefonu. Lze tak očekávat, že chystaná novinka by mohla být po fotografické stránce velice schopná. Více bychom se měli dozvědět již velice brzy, neboť premiéra by mohla proběhnout 23. prosince.

Huawei Mate V

Původní informace z 29. 9. 2021

V segmentu ohebných telefonů se mezi aktivní výrobce počítá i Huawei, ačkoliv své modely zdaleka neprodává globálně. Nejnovější Mate X2 vzhledem připomíná například Samsung Galaxy Z Fold3. Nyní se však skrze weibo.cn objevují informace, že výrobce připravuje novinku Mate V, která opět vsadí na ohebný displej.

Písmeno V názvu má symbolizovat ohebnou konstrukci, kdy tentokrát Huawei zvolí design ve tvaru véčka a inspiruje se například konkurenčními modely Samsung Galaxy Z Flip3 nebo Motorola Razr 5G. Dle spekulací má být novinka vybavena procesorem Kirin 9000 a mířit výbavou mezi ty lépe vybavené mobily. Huawei plánuje vlastní akci 21. října, kde by mohl prozradit více. Teoreticky by jej mohl i představit, ačkoliv se to jeví prozatím jako méně pravděpodobné.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze