Huawei Mate S2 by údajně mohl mít zakřivený displej

5

Nasazení zakřiveného displeje bychom se mohli v letošním roce dočkat také od Huawei. Spekuluje se, že by jej mohl nabídnout chystaný model Mate S2. Čínský výrobce nepůjde ve stopách Samsungu a nabídne patrně vlastní verzi zakřivení.

Huawei Mate S

Přečtěte si: Recenze Huawei Mate S – Vstup mezi elitu

Se zakřivenými telefony to zkouší především jihokorejští výrobci Samsung a LG. Především úspěch modelů Samsungu s přídomkem edge však zřejmě nedá spát konkurenčnímu Huawei, které dle současných informací plánuje představit vlastní smartphone se zakřiveným displejem. Zařadit by se měl do řady Mate a být přímým nástupcem modelu Mate S. Ten mimochodem jako první nabídl displej reagující na různou intenzitu tlaku. Zdá se tedy, že řada Mate S by mohla vždy nabídnout něco navíc oproti zbylému portfóliu. Spekuluje se, že ono zakřivení nebude po stranách jako u modelů Samsung, ale spíše na horní a spodní hraně. I tato varianta by mohla být prospěšná pro rychlé zjištění zmeškaných událostí.

TIP! Další úspěch pro Huawei, prodalo 3 milióny kusů modelu Mate 8

Současný Huawei Mate S

Více informací však v tuto chvíli není známo. K představení nového Matu S2 však dojde pravděpodobně nejdříve v září tohoto roku a do té doby budeme jistě svědky mnohých úniků, které nám jeho vzhled i případný zakřivený displej přiblíží.

Zdroje: pocket-lint.com, gizmochina.com

Diskuze ke článku
Peter
Ja stale neviem pochopit k comu je ten zakriveny displej dobry. Zeby marketing? Alebo svet smartfonov sa uz nema kam pohnut?
Jodan
Jodan
Nějak nechápu trend zakřivených displejů. To se jim nepodařilo vyrobit rovný a chtějí to prodat?
Johny
Napodobovat samsung mohli rovnou napsat mate edge
Bubin
Pánové co na tom nechápete? Zahnutý displej je jen další stádium vývoje. Pak přijdou displeje ohebné (to si rozložíte telefon jako knížku a uděláte si z něj tablet) a poté přijdou displeje rolovací, které vytáhnete třeba z pera. Stačí to jen trochu sledovat. Samsung sám předpovídá takové přístroje myslím do roku 2018. Navíc zahnutý displej má i své přednosti...není to jen marketing a to doma zahnutý displej nemám - aby tu nedošlo k mýlce, proč to tu hájím :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze