Huawei láká na své novinky. Mají skvělé displeje, fotoaparáty a rychlé nabíjení

Huawei láká na své novinky. Mají skvělé displeje, fotoaparáty a rychlé nabíjení
Fotografie: CZC.cz

Vyšperkované smartphony Huawei Nova 8i a Huawei Nova 9 si vás získají svým výkonem, velkým displejem a možnostmi videa a focení. Za pozornost stojí i další novinka, elegantní chytré hodinky Huawei Watch GT 3, které si teď můžete předobjednat v zajímavé akci.

Pojďme se napřed podívat na ty dva krasavce.

Huawei Nova 8i, 6GB/128GB

Maximální displej

Čím větší, tím lepší. Designéři z Huawei natáhli displej, jak to jen šlo. Rámeček je téměř neviditelný a displej o velikosti 6,67 palce a rozlišení 2 376 x 1 080 FHD+ zabírá 94,7 % plochy.

Fotoaparáty pro náročné

Přední kamera s 16 Mpix a k tomu zadní AI fotoaparát, který nabízí čtyřnásobnou radost z focení. Je tu 64 MPix objektiv, ultraširokoúhlý 120° objektiv (Konečně se na skupinovou fotku vejdou všichni!), makro a asistent pro dokreslení dramatické hloubky. Funkce redukce šumu udělá i z nočních fotek umělecká díla.

Huawei

Videa a hry bez omezení

Potěší 6GB RAM a slušných 128 GB vnitřní paměti. Velký výkon a hodně zábavy vyžaduje spolehlivou baterii. Žádný strach. Kapacita je úctyhodných 4300 mAh a díky technologii bleskově rychlého nabíjení Huawei SuperCharge při 66 W nabijete telefon na 100 % už za 38 minut.

Model Huawei Nova 8i v perletově černé je nyní za akční cenu 7489 Kč a CZC.cz vám k němu nadělí pár bonusových dárků zdarma.

Huawei Nova 9 8GB/128 GB

Co přináší navíc oproti předchozímu modelu?

Profi fotky a videa

Specialitou ultratenké devítky je simultánní nahrávání 4K videa přední i zadní kamerou současně. Čtyřnásobný Ultra Vision fotoaparát nechybí. Přední kamera s 32 Mpix a HDR režimem posune selfie na vyšší úroveň.

Prvotřídní výkon a rychlost

Díky 8GB RAM nehrozí zdržování a sekání ani při více spuštěných aplikacích. Bezrámečkový OLED displej o velikosti 6,57 palce nadchne 120Hz obnovovací frekvencí pro dokonalý a nerušený zážitek z her a videí. Spolehnout se můžete na baterii s kapacitou 4300 mAh a rychlé nabíjení Huawei SuperCharge.

Huawei

Huawei Nova 9 můžete mít v černé klasice nebo v perleťově modré za 12 989 Kč a samozřejmě i s pár bonusovými dárky navíc.

A teď ty slibované hodinky Huawei Watch GT 3. Proč je chcete?

Pod atraktivním designem se skrývá množství chytrých funkcí, třeba přes 100 cvičebních režimů a umělá inteligence, která upravuje tréninkový plán podle vašich schopností a naměřených dat, ať běháte jako začátečník pro radost, nebo máte před důležitým závodem. Baterie i při intenzivním zápřahu předvede špičkovou výdrž. Hodinky pečují o vaše zdraví dohlížením na spánkový režim, nebo nonstop monitoringem saturace krve kyslíkem. Pustíte si přes ně hudbu a díky Bluetooth propojení s mobilem můžete telefonovat. A vypadají vážně skvěle.

Dva modely Huawei Watch GT 3 46 mm Elite nebo Huawei Watch GT 3 42 mm Elegant v několika stylových provedeních budou v prodeji od 6. prosince. Právě se spustil předprodej a do 5. prosince si je můžete pořídit od 6 890 Kč spolu s bezdrátovými sluchátky Huawei FreeBuds 4i v ceně 1 990 Kč zdarma.