Huawei Enjoy Tablet 2: i levný tablet může mít velký displej a 2 reproduktory

Huawei Enjoy Tablet 2: i levný tablet může mít velký displej a 2 reproduktory
Fotografie: vmall.com
  • Nasazen je jen průměrný procesor Kirin 710A
  • Baterie má kapacitu 5 100 mAh a lze ji nabíjet 10 W
  • Dostalo se na stereo reproduktory

Již jsme vás informovali o nejnovějším tabletu řady MatePad od Huawei, avšak pokud hledáte levnější kousek, je zde Enjoy Tablet 2, který byl odtajněn skrze vmall.com. Nabízí 10,1palcový displej s rozlišením 1920 × 1 200 pixelů. Při běžném používání vám bude muset stačit procesor Kirin 710A a 4GB operační paměť. Existovat budou dvě verze lišící se velikostí úložiště. Na výběr bude 64/128 GB. Obě bude možné rozšířit paměťovou kartou.

Huawei Enjoy Tablet 2

Na těle tabletu jsou hned dva reproduktory. U fotoaparátů jsou k dispozici jen ty základní. Na zadní straně jde o snímač s 5 megapixely, na čelní straně vám bude muset stačit 2megapixelová kamerka. Baterie dostala do vínku kapacitu 5 100 mAh a podporu maximálně 10W nabíjení. V další výbavě se objevuje USB-C, 3,5mm jack či Bluetooth 5.1. Tablet je příjemně tenký 7,85 mm, přičemž hmotnost činí 450 gramů.

Huawei Enjoy Tablet 2

Nový Huawei Enjoy Tablet 2 si mohou čínští zákazníci již dnes předobjednat, avšak v prodeji se objeví zhruba v polovině srpna. Cena je stanovena v přepočtu na necelých 7 tisíc korun s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze