Huawei D1 Q: první obrázky top-modelu, který se ukáže na MWC

1

Výrobce Huawei poslední dobou opravdu překvapuje. Na výstavě CES představil dva pěkné modely Ascend P1 a P1 S a v plné polní se chystá i do Barcelony. Unikly totiž fotografie z tiskové prezentace, které dokazují, že společnost chystána výstavu svůj další top model – Huawei D1 Q.

Model D1 Q má být průkopníkem high-endové třídy Diamond (což prozrazuje první písmeno v názvu) a měl by se na výstavě objevit společně s kolegou stejné třídy, o kterém bohužel zatím nic nevíme.

Podle obrázků lze poznat zaoblené, lehce baculaté tělo, jednotnou konstrukci i červeno-černou barevnou kombinaci, která rozhodně sedí. Vzhled bychom mohli označit spíše za praktický a esteticky skromný, než extravagantní a futuristický. Co už na obrázcích neuvidíte, je očekávaný procesor Tegra 3 a velký displej s úhlopříčkou 4,3 palce. Předpokládá se i operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich, který by se měl objevit také na dvou zmíněných modelech řady Ascend.

Více se o modelu Huawei D1 Q dozvíme na výstavě MWC, kde bude oficiálně odhalen. Těšit se pravděpodobně můžete i na zajímavý tablet Huawei MediaPad.

Zdroje: androidcommunity.com, techorz.com