Huawei chystá smartphone s 512GB úložištěm

3
Huawei chystá smartphone s 512GB úložištěm
  • Čínský výrobce zřejmě posune velikost úložného prostoru na dvojnásobek
  • Měl by představit smartphone schopný pojmout 512 GB dat

V dnešní době by se mohlo zdát, že je úložiště v mobilních telefonů již vcelku bezpředmětné. Máme různé cloudové služby a podobně. Na druhou stranu nemusí být zdarma a vždy jste závislí na dobré konektivitě. Nadále tak zůstává mnoho uživatelů, kteří ocení dostatečně velký úložný prostor. V současnosti lze u těch nejlépe vybavených smartphonů nalézt úložiště o velikosti 256 GB. Tato meta by se však měla zřejmě brzy zdvojnásobit.

Huawei

Postarat by se o to měl čínský Huawei, který plánuje jeden z budoucích telefonů osadit 512GB interní pamětí, jak naznačuje dokument z certifikačního úřadu TENAA. Výslovná zmínka o této velikosti navíc potvrzuje, že nejde jen o překlep. V tuto chvíli není jasné, zda půjde například o speciální verzi chystané řady P20, nebo o pozdější model.

Zdroj: gsmarena.com, tenaa.com

Diskuze ke článku
URBNFUHRER
mobajlneťáci vsaďte sa, že to bude enem téén nástupca Hujawej MATE 10 PRO a uplně vas to radikalně MATE .... MATE drogy? nene nemame ale zítra dovezou :D V jabkach nějaky pesticidy asi se to bude lagovat i Donovi, když bude twýdovat o život o Návštěvě s Rakeťákem KIMEM ááááá BABISHI BABISHI kto pak vám dal hlas ? Vladimir veliký nebo Zeman zas? Mládež tu nechodí do škol ale na náměstí a dělaj si selfie Mirkem svazákem z TOP 007 a svítěj si na cestu do prázdných životů Smrtfounama.... připíšou hastag: MAMAMIRIKALAZEMUZUJAPROSTEMUZU a jdou na hajzly obchodního domu m*dat s pirátkama bez c.ndomu za par drobných na fet a dredy KDO JE TADY NORMALNI ZEPTEJTE SE MIHO DEDY :-) LOL URBAN FUHRER LORD SMRTSTEIN GADYLAGYGADYLAGYGADYLAGY po divej se kdo stojí za tvými zády! BAF

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze