Huawei chystá na čtvrtek velkou akci. Zlevní nejen hodinky či sluchátka

1
Huawei chystá na čtvrtek velkou akci. Zlevní nejen hodinky či sluchátka
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Společnost Huawei přichystala další Bláznivou noc (Crazy Night)
  • Do prodeje míří tablety a telefony za 1 Kč
  • Celý den budou v nabídce za velmi výhodné ceny notebooky, chytré hodinky, příslušenství a například i nová špičková sluchátka FreeBuds Pro

Bleskové slevy na symbolickou jednu korunu pro nejrychlejší fanoušky, ale i další zajímavé nabídky budou k mání v e-shopu společnosti Huawei ve čtvrtek 29. 10. od 8:00 ráno do půlnoci v rámci tzv. Crazy Night.

Všichni zájemci, kteří chtějí mít šanci získat některou ze skvělých nabídek, si však musí pospíšit. K dispozici bude vždy jen omezené množství zboží a ze zkušenosti z minulých úspěšných akcí se dá předpokládat, že některé zmizí doslova během několika prvních minut. Mezi nejlákavější položky tentokrát určitě patří MateBook D15 za 11 999 Kč. Ve verzi s 256GB SSD ho přitom běžně koupíte o 4 500 tisíce dráž za 16 499 Kč. Huawei zdarma k nákupu přidává ještě Bluetooth myš a speciální batoh.

Během akce budou se slevou k dostání i bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro za 3 999 Kč, což je o celou tisícikorunu méně než v běžném prodeji. Během Crazy Night se budou prodávat výhodněji také chytré hodinky Watch GT 2 Pro – jen za 6 499 Kč. Běžně je přitom na internetu najdete za téměř 8 000 korun.

Tablet i telefon za 1 Kč

V osm hodin večer (20:00 hod.) pak odstartují populární „flash sales“ (bleskové slevy). Nejprve se v nabídce objeví tablet MediaPad T5 10 (ve verzi 3 GB + 32 GB). Místo původních 4 999 Kč za něj prvních 15 zájemců zaplatí pouze 1 Kč. Přesně ve 22:00 se začne za 1 Kč prodávat také telefon Huawei Y7 (2019). Za uvedenou symbolickou cenu jej získá prvních 20 zájemců. Běžná cena je 4 099 Kč.

Podmínkou uskutečnění nákupu je vytvoření účtu.

V nabídce však bude i celá řada dalších výrobků od sluchátek, nabíječek přes tablety až po notebooky. Na finální nejnižší cenu se většinou dostanete stažením příslušného slevového kuponu (hledejte tlačítko Kupony). Kompletní nabídku produktů „Crazy Night“ najdete zde. Každý zájemce si bude moci koupit maximálně 2 kusy od každého výrobku. V případě nabídek „flash sales“ pak pouze jeden kus. Uvedené ceny jsou včetně dopravy. Tu pro zákazníky hradí Huawei. Součástí akce je také loterie (Crazy Lotery), které se mohou zúčastnit všichni registrovaní zákazníci Huawei e-shopu bez ohledu na to, zda si během Crazy Night něco koupí či ne. Hlavní cenou je špičkový MateBook X Pro. Podmínkou uskutečnění nákupu je přitom vytvoření účtu. Akce končí týž den, tedy ve čtvrtek 29.10. ve 23:59.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V P
V P
Výprodej za 1kč se nekoná je to jen lákadlo jak nalákat na jiné produkty!! Mám odzkoušeno z minulého výprodej přesně v dobu zahájení zboží za 1kc už nebylo na stránkách napsáno, že zboží není na skladě!! Nikdy nic není zadarmo!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze