Nová HTC za dveřmi, unikají fotografie modelu U Ultra (2× aktualizováno)

10

O pozornost se chce většinou málokdo dělit. Platí to i pro HTC, které si tiskovou konferenci naplánovalo krátce po veletrhu CES 2017. Již v polovině příštího týdne má tak dojít k představení nové řady smartphonů.

Aktualizováno 11. 1. 2017

Pouhý den před oficiálním představením unikají živé snímky chystaného HTC U Ultra. Můžeme vidět nejen pozměněný design od starších modelů HTC, ale také sekundární displej, který vídáváme u modelů řady V od LG. Displej bude, zdá se, využíván velmi obdobně, pro zobrazení doplňujících informací, případně pro klasický čas v momentě, kdy bude displej zhasnutý. Oficiální premiéra modelů U Ultra a U Play proběhne zítra 12. ledna od 9:00 hodin středoevropského času.

HTC U Ultra

Aktualizováno 10. 1. 2017

Dva dny před oficiálním představením unikají informace o dvou modelech od HTC, které by měly zahájit novou řadu U. Model HTC U Play bude patřit do střední třídy a nabídne 5,2palcový Full HD displej, zatímco o výkon se postará procesor Helio P10 od MediaTeku se 3GB operační pamětí. Pro vaše data bude připraveno 32 GB úložného prostoru. Hlavní i čelní fotoaparát bude disponovat 16 megapixely. Chybět bude bohužel 3,5mm jack konektor a baterie s kapacitou 2 500 mAh rovněž příliš nepotěší.

HTC U Play

Druhý model HTC U Ultra má být špičkově vybaven. Displej naroste na 6 palců a poskytne Quad HD rozlišení. Pod kapotou se má objevit zbrusu nový procesor Snapdragon 835 vyrobený 10nm technologií. Doplní jej 4GB operační paměť a 64GB úložiště. Dočkat bychom se měli duálního fotoaparátu s rozlišením 24 a 13 megapixelů. Čelní kamerka bude 16megapixelová. Baterie má mít kapacitu 4 000 mAh a dostane se na čtečku otisků prstů. Naopak opět budeme postrádat 3,5mm jack konektor.

HTC U Ultra

Původní informace z 6. 1. 2017

HTC začalo na tiskovou konferenci lákat už před Vánocemi, a to pozvánkou zahalenou tajemstvím. Nyní se objeví již konkrétnější informace, které zřejmě navazují na kódové označení Ocean. Tchajwanský výrobce by totiž měl příští týden odhalit novou řadu U. Prvním modelem má být HTC U Play (Alpine) a spekuluje se o 5,2palcovém displeji a absenci 3,5mm jack konektoru. Další novinkou mát být HTC U Ultra, která bude cílit na zájemce o co největší displej. Úhlopříčka má dosáhnout na 6 palců. Právě tomuto modelu se přezdívá Ocean a bohužel i jemu má chybět 3,5mm jack.

TIP! HTC láká na model One X10, měl by mít větší baterii – 3× aktualizováno

HTC U
Možná podoba nových HTC řady U

Není jisté, zda dorazí všechny modely najednou, avšak v záloze má být ještě model s označením Ocean Note a jeho displej má nabídnout 5,5palcovou nebo 5,7palcovou úhlopříčku. Modely s kódovým označením Ocean mají rovněž lákat na zakřivený displej a kvalitní fotoaparáty. Moudřejší budeme ve čtvrtek 12. ledna, kdy má HTC svou tiskovou konferenci.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com, androidpure.com

Diskuze ke článku
Parti
Bude platit přímá úměra: novým HTC bude chybět jack, novým HTC budou chybět kupci...
Toto
Pokoji bože vtipalek.. používej si GNUSMAS nebo I SHIT and be heppy. Ta firma vždy vyráběla drahé ale kvalitní telefóny které všem uživatelům vydržely roky. Na mercedes také nemá kde jakej lojza....
Dave
To se u HTC zbláznili nebo si řekli že půjdou do popelnice lovit staré procesory a začnou je dávat do telefonů navíc ještě bez jacku to si zas koupí pár tisíc lidí a konec. Zas na druhou stranu to HTC U Ultra nevypádá co se týče parametrů špatně ale zas to bude strašný pádlo.
Martin

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze