HTC představí novinky pro rok 2017: sledujte on-line

HTC představí své novinky pro rok 2017, konkrétně přírůstky do nové řady U. Modely U Ultra a U Play HTC svou premiéru zažijí již zítra 12. ledna v 9:00 hodin ráno. HTC si připravilo i živý stream z akce, představení tedy můžete sledovat i vy.

Jak už víme, HTC plánuje představit hned dva modely z nové modelové řady U – modely U Ultra a U Play. HTC U Ultra nabídne kromě primárního displeje rovněž i sekundární zobrazovač, podobně, jako je tomu například u LG V10. Pod kapotou se má objevit zbrusu nový procesor Snapdragon 835 vyrobený 10nm technologií. Doplní jej 4GB operační paměť a 64GB úložiště. Dočkat bychom se měli i duálního fotoaparátu s rozlišením 24 a 13 megapixelů.

TIP: Nová HTC za dveřmi, unikají fotografie modelu U Ultra (2× aktualizováno)

HTC

Model HTC U Play bude patřit do střední třídy a nabídne 5,2palcový Full HD displej, zatímco o výkon se postará procesor Helio P10 od MediaTeku se 3GB operační pamětí. Pro vaše data bude připraveno 32 GB úložného prostoru. Hlavní i čelní fotoaparát bude disponovat 16 megapixely. Obou modelům však zřejmě bude chybět 3,5milimetrový jack konektor.

Pokud chcete být první, kdo novinky uvidí, sledujte on-line přenos, který začíná 12. 1. v 9:00 hodin středoevropského času.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze